Skip to content

Kapi kantariona

5.0 (1 review)

660.00 RSD (sa PDV)

Kapi kantariona imaju antidepresivno dejstvo, koriste se kod početne depresije, nervoze, uznemirenosti i tegoba u menopauzi, kao i kod viralnih i retroviralnih infekcija.

Šifra proizvoda: 630514 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

KAPI KANTARIONA – TINCTURA HYPERICI
Biljni tečni instant čaj od kantariona

Sastav:
Etanolno-vodeni ekstrakt herbe kantariona (Tinc. Hyperici)

Osobine: Herba kantariona sadrži antrahinonske derivate hipericin i pseudohipericin, floroglucinske derivate (hiperforin), flavonoide, biflavonoide, tanine, etarsko ulje, ksantone i amino kiseline (GABA)

Primena: Aktivni sastojci herbe kantariona pokazuju antidepresivni efekat pa se upotreba KAPI KANTARIONA preporučuje u početnoj fazi depresivnog raspoloženja, kod nervoze i uznemirenosti kao i kod tegoba u menopauzi. Usled svog imunostimulišućeg i antiviralnog delovanja, kapi se mogu koristiti i kod viralnih i retroviralnih infekcija.

Ograničenja u upotrebi: Preparat sadrži alkohol pa se njegova upotreba ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Usled sadržaja hipericina, kod osetljivih osoba može doći do preosetljivosti na sunčevu svetlost (fotosenzibilizacije), stoga se sunčanje ne preporučuje tokom upotrebe Kapi kantariona.

Upotreba: 3 puta dnevno 1-2 kafene kašičice sipati u čašu vode i popiti pre jela.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 200 ml

1 recenzija za Kapi kantariona

  1. Sava

    Poštovani,Da li se prilikom upotrebe kantariona sme popiti casa crnog vina u toku dana,jer mi je to lekovito?

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top