Skip to content

Kapi timijana

5.0 (1 review)

660.00 RSD (sa PDV)

Kapi timijana sadrže aktivne sastojke s antimikrobnim i spazmolitičkim delovanjem, preporučuju se kod upale disajnih puteva, olakšavanja iskašljavanja i smirivanja grčeva bronhija.

Šifra proizvoda: 630334 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

KAPI TIMIJANA – TINCTURA THYMI
Biljni tečni instant čaj od timijana

Sastav:
Etanolno-vodeni ekstrakt herbe timijana (Tinc. Thymi)

Osobine: Herba timijana sadrži tanine, flavonoidne heterozide, fenilkarbonske kiseline i etarsko ulje (bogato timolom, karvakrolom, cineolom, linalolom)

Primena: Aktivni sastojci timijana pokazuju antimikrobno i spazmolitično dejstvo pa se upotreba KAPI TIMIJANA preporučuje kod upale disajnih puteva, za olakšavaju iskašljavanje i smirenje grčeva glatke muskulature bronhija.

Ograničenja u upotrebi: Preparat sadrži alkohol pa se njegova upotreba ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Upotreba: 3 puta dnevno 2-4 kafene kašičice kapi sipati u čašu vode i popiti pre jela.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 200 ml

1 recenzija za Kapi timijana

  1. Neven

    Koliko dugo može da se pije i jel postoje neke nuspojave? Nisam alergičan na origano ,bosiljak i ostale njemu srodne biljke. Pozdrav

    • Institut Dr Josif Pancic

      Posebnog ograničenja u upotrebi nema, Kapi timijana možete koristiti do postizanja poboljšanja stanja i povlečenja simptoma, za šta je obično dovoljno jedno pakovanje. Međutim, ukoliko ni posle tri nedelje redovne upotrebe ne dođe do poboljšanja stanja, upotrebu treba prekinuti i obratiti se lekaru radi odgovarajuće dijagnostike i terapije.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top