skip to Main Content

Kapi protiv gasova u stomaku – TIN. CARMINATIVA

5.0 (9 reviews)

256 RSD

Šifra proizvoda: 640151 Kategorija:

Opis

Kapi protiv gasova u stomaku
TINCTURA CARMINATIVA

Sastav:
Tinktura iđirota ( Tinct. Calami )
Tinktura kamilice ( Tinct. Chamomillae )
Tinktura morača ( Tinct. Foeniculi )
Tinktura pitome nane ( Tinct. Menthae pip. )    
Tinktura kima ( Tinct. Carvi )
     
Delovanje:
Preparat pomaže kod stomačnih tegoba tako što stimuliše creva na sekreciju i resorpciju i time poboljšava probavu. Takođe, deluje blago antiseptično i sprečava abnormalno vrenje i razvijanje gasova, a blago spazmolitičko delovanje relaksira crevnu muskulaturu. Preparat se ne sme primenjivati kod enteritisa.

Upotreba:
Piti tri puta dnevno po 30 kapi u malo vode posle jela.

Čuvanje:
Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe:
18 meseci.

Pakovanje:
30 ml

9 recenzija za Kapi protiv gasova u stomaku – TIN. CARMINATIVA

 1. Rada (potvrđen vlasnik)

  Kupila sam ove kapi pa me zanima koliko dugo se kapi mogu upotrebljavatinu kontinuitetu? Da li ih smem dati detetu od 10godninuna i u kojoj dozi?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Za upotrebu kapi nema posebnog vremenskog ograničenja u upotrebi, možete ih koristiti do postizanja ublaženja simptoma. Usled sadržaja alkohola, upotreba se ne preporučuje deci mlađoj od 12 godina Umesto kapi detetu možete dati Čaj za varenje i protiv nadimanja, ili, ako je priprema čaja za Vas nepraktična, detetu možete dati 20 kapi ukapanih u kafenu šoljicu ključale vode (kako bi alkohol ispario) posle obroka.

 2. Milica Kokotović (potvrđen vlasnik)

  Poštovani ,
  Koliko dugo se mogu koristiti kapi i posle kog vremena treba napraviti pauzu.

  • Institut Dr Josif Pancic

   Za upotrebu kapi nema posebnog vremenskog ograničenja, možete ih koristiti do postizanja poboljšanja i povlačenja simptoma.

 3. Radmila Radanović (potvrđen vlasnik)

  Kupila sam ove kapi pa me zanima koliko dugo se mogu koristiti u kontinuitetu i da li smem dati deci i u kojoj dozi? I da li ih smeju koristiti doilje? Hvala unapred na odgovoru

  • Institut Dr Josif Pancic

   Za upotrebu kapi nema posebnog vremenskog ograničenja u upotrebi, mogu se koristiti do postizanja ublaženja simptoma. Usled sadržaja alkohola, upotreba se ne preporučuje dojiljama i deci mlađoj od 12 godina, umesto kapi, deci i dojiljama preporučujemo upotrebu Čaja za varenje i protiv nadimanja.

 4. Nevena I. (potvrđen vlasnik)

  Lekari bi uglavnom nezainteresovano mi govorili da pronađem hranu koju nemogu da svarim, iako toga nije bilo. Onda bi gubili interesovanje. Od veterinara sam čula za prerastanje flore u stomaku, a ovde pročitala za abnormlano vrenje. Elem, kapi su odlične i rade šta treba. Divno rasterećenje.

 5. Aleksa (potvrđen vlasnik)

  Pozdrav,da li ove kapi mogu da se koriste u toku terapije zoloftom tj. da li sadrze alkohol ili nesto drugo sto bi smetalo?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Kapi sadrže alkohol. Uz redovnu terapiju Zoloftom, kapi možete koristiti ako između uzimanja kapi i leka napravite 2 sata pauze.

 6. Marija

  Kapi su zaista odlicne. Mnogo bolje nego neki lekovi i probiotici za tu namenu. Sve preporuke!

 7. Branko

  Odlicne su

 8. I.S.

  Ovo su najbolje kapi protiv grčeva i gasova u stomaku, koristim ih godinama prema potrebi, koriste i moja deca. Uvek pomognu. Samo tako nastavite, bravo!

 9. ŽB

  Tegobe koje imam godinama nestale su pre nego što sam popila prvu bočicu.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top