skip to Main Content

Kapi kamilice

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

455 RSD

Šifra proizvoda: 630113 Kategorije: ,

Opis

KAPI KAMILICE – TINCTURA CHAMOMILLAE
Biljni tečni instant čaj od kamilice

Sastav:
Etanolno-vodeni ekstrakt cveta kamilice (Tinc. Chamomillae)

Osobine: Cvet kamilice sadrži flavonoide, tanine, seskviterpenske laktone, kumarine, aminokiseline, holin, gorke sastojke i etrasko ulje (bogato azulenom)

Primena: Aktivni sastojci cveta kamilice pokazuju protivupalno, antiseptično i antimikrobno dejstvo a pokazuju i spazmolitični i karminativni efekat. Upotreba KAPI KAMILICE preporučuje se kod zapaljenja kože i sluzokože i kod upale mlečne žlezde. Takođe, upotreba se preporučuje za ublažavanje kolika i grčeva, kod gasova i nadutosti, kao i za umirenje u slučaju uznemirenosti i nervoze.

Ograničenja u upotrebi: Preparat sadrži alkohol pa se njegova unutrašnja upotreba ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Kod osoba alergičnih na neku od biljaka iz familije Asteraceae može doći do unakrsne alergijske reakcije.

Upotreba: 3 puta dnevno 1-2 kafene kašičice kapi sipati u čašu vode i popiti pre jela.
Spoljna upotreba: 3-4 kafene kašičice kapi sipati u pola čaše vode (100ml) i grgljati kod upale sluzokože usta; takođe ovim rastorom može se natopiti gaza i koristiti za obloge kod upale kože ili mlečne žlezde.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 100 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top