skip to Main Content

Ricinusovo ulje

5.0 (1 review)

281 RSD (sa PDV)

Šifra proizvoda: 632092 Kategorija:

Opis

RICINUSOVO ULjE za spoljašnju upotrebu

OPŠTE KARAKTERISTIKE:
Ulje dobijeno iz ricunusovog semena bogato je ricinoleičnom kiselinom. Ona ima antimikozno i antibakterijsko dejstvo. U sastav ricinusovog ulja ulaze još i vitamin E koji štiti kožu od štetnih uticaja slobodnih radikala. Masne kiseline: stearinska, linoleinska i dehidroksistearinska kiselina koje su takođe u sastavu ovog ulja, štite i regenerišu kožu.

DEJSTVO:

•Koža
Ricinusovo ulje služi za negu suve kože. Osim što hidrira, ono stvara zaštitni film na površini kože, pa je čuva i od gubitka vlažnosti. Njegovo antibakterijsko dejstvo čini ga dobrim saveznikom u borbi protiv bubuljica. Neguje zanoktice i ubrzava rast noktiju. Takođe je odlično i za negu i rast trepavica, koje postaju gušće, jače i sjajnije.

•Kosa
Ricinusovo ulje se uglavnom koristi za jačanje kose, ali ujedno deluje i protiv gljivičnih i bakterijskih infekcija kože glave. To ga čini idealnim u borbi protiv peruti i opadanja kose. Redovna upotreba ricinusovog ulja, pomaže rastu gušće i jače dlake, pa kosa dobija zdraviji i lepši izgled.

UPOTREBA je SPOLjNA: Ricinusovo ulje se pre svega nalazi proizvodima za negu kose. Međutim, njegov specifičan sastav obezbedio mu je primenu i u preparatima za negu kože, trepavica, obrva i noktiju.

 

Pakovanje : 50ml

1 recenzija za Ricinusovo ulje

  1. Anonimni

    Uspesno otklonio perut

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top