skip to Main Content

KAPI HMELJA

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

292 RSD

Šifra proizvoda: 630222 Kategorije: ,

Opis

KAPI HMELJA  –  Moć bilja

Tinctura Humuli lupuli

Sastav:
Etanolno-vodeni ekstrakt šišarica hmelja (Lupuli strobuli)

Osobine: Šišarice hmelja sadrže sadrže etarsko ulje (bogato kariofilenom, linalolom i miracenom), tanine, holin, gorke sastojke (humulon i lupulon) i organske kiseline.

Primena: Aktivni sastojci hmelja pokazuju umirujuće dejstvo na  nervni sistem, pa se upotreba KAPI HMELJA preporučuje kod nervoze i napetosti izazvanih stresom, kao i u slučaju povremenih nesanica za uspostavljanje normalnog sna. Takođe, aktivni sastojci hmelja deluju povoljno na hormonsku ravnotežu pa se upotreba preporučuje i ženama za ublažavanje tegoba u menopauzi.

Ograničenja u upotrebi: Preparat sadrži alkohol pa se upotreba tinkture ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Takođe, upotreba se ne preporučuje ni osobama  koje boluju od hormon-zavisnih tumora materice ili dojke.

Neželjeni efekti i interakcije sa lekovima : Aktivni sastojci hmelja mogu uticati na metabolizam pojedinih lekova, stoga preporučujemo da se o upotrebi Kapi hmelja istovremeno sa redovnom medikamentoznom terapijom posavetujete sa lekarem ili farmaceutom.

Upotreba: 1 do 3 puta dnevno 10 do 30 kapi sipati u malo vode i popiti pre jela.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 50 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top