skip to Main Content

Kantarion u maslinovom ulju

5.0 (2 reviews)

267 RSD

Šifra proizvoda: 632071 Kategorija:

Opis

Sastav: 
Uljani ekstrakt svežih vršnih delova kantariona u cvetu u maslinovom ulju.
      
Dejstvo:
Povoljno deluje na ublažavanje tegoba kod oboljenja digestivnog trakta (čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, katar creva, kolitis) i lakših oblika depresije. Pored toga, ulje od kantariona ima epitelizirajuće, antiseptično i antiinflamatorno dejstvo te primenjeno spolja olakšava zarastanje rana i opekotina i ublažava tegobe kod hemoroida.

Uputstvo za upotrebu:
Unutrašnja upotreba: Tri puta dnevno po kafenu kašičicu pre jela.
Spoljašnja upotreba: Nanositi u tankom sloju nekoliko puta u toku dana na mesto promene.

Neželjena dejstva:
Nisu poznata pri opisanom načinu upotrebe. Osobe koje mogu razviti alergijske reakcije na aktivnu komponentu, ne treba da upotrebljavaju ovaj proizvod. U toku primene na koži izbegavati dugotrajno izlaganje obolelog mesta sunčevoj svetlosti.

Način čuvanja:
Čuvati na tamnom i hladnom mestu zaštićeno od svetlosti, van domašaja dece.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje:  30 ml

2 recenzije za Kantarion u maslinovom ulju

 1. Đorđina

  Poštovani,
  Da li ovo ulje za unutrašnju upotrebu sme da se koristi sa propranololom, pošto sam razumela da ima mnogo interakcija sa lekovima, ali ne i sa kojima tačno? Koristila bih ga u terapiji želuca čula sam da je odličan.

  • Institut Dr Josif Pancic

   Prema do sada dostupnim podacima upotreba Kantarionovog ulja za unutrašnju upotrebu ne bi trebalo da utiče na delovanje propranolola.

 2. biljana

  Kantarionovo ulje je naprosto fantastično, godinama ga koristim spolja, a pokušaću ga koristiti i za kolitis jer sam to pročitala u vašem opisu njegovog dejstva, Hvala Institutu povjerenje koje smo stekli za njegov rad!

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top