Skip to content
Akcija

Čaj od nadzemnog dela mrtve bele koprive

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

Original price was: 359.00 RSD.Current price is: 305.00 RSD. (sa PDV)

Koristan kod kašlja, bronhitisa, digestivnih problema. Deluje kao blag diuretik. Ublažava simptome menopauze, pomaže kod leukoreje i služi za ispiranje za kožne probleme.

Šifra proizvoda: 602468 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

ČAJ OD NADZEMNOG DELA MRTVE BELE KOPRIVE  –  Moć bilja

Sastav:  
Herba mrtve bele koprive (Lamii albi herba)

Osobine: Herba nadzemnog dela mrtve bele koprive sadrži flavonoide, fenolne kiseline, tanine, iridoide, sekoiridoide, saponozide, fitosterole, sluzi, amine i masne kiseline.
Aktivni sastojci NADZEMNOG DELA MRTVE BELE KOPRIVE deluju antiseptično i protivupalno, takođe, pokazuju i diuretični efekat, a prisutne sluzi oblažu iritiranu sluzokožu organa za varenje i disajnih organa, razređuju gust bronhijalni sekret i olakšavaju njegovu eliminaciju.

Upotreba ČAJA OD NADZEMNOG DELA MRTVE BELE KOPRIVE preporučuje se : kod kašlja i bronhitisa za iskašljavanje, kod digestivnih tegoba u predelu želuca i creva, i kao blag diuretik. U narodnoj medicini koristi se za ublažavanje tegoba u menopauzi, za vaginalna ispiranja kod „belog pranja“ (leukoreje), kao i za ispiranja kože kod ekcema i peruti.

Ograničenja u upotrebi : Usled nedostatka podataka o bezbednosti, upotrebu Čaja od nadzemnog dela mrtve bele koprive treba izbegavati tokom trudnoće i dojenja i kod dece mlađe od 12 godina.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu kafenu kašiku nadzemnog dela mrtve bele koprive preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 5 min. Procediti i piti dve do četri šolje dnevno (po želji zaslađene medom).
Spoljna upotreba: 50 gr nadzemnog dela mrtve bele koprive preliti sa 1 litrom ključale vode, ostaviti da odstoji i kada se prohladi, procediti i koristiti za ispiranje.

Pakovanje: 80 g

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top