Skip to content
Nema na stanju!

Čaj od lista zelenog čaja

4.0 (2 reviews)

244.00 RSD (sa PDV)

Preporučuje se kod umora, loše koncentracije, povišenog holesterola i kao blag diuretik. Koristi se kao čaj za uživanje, preventivno i kao napitak za održanje telesne težine.

Nema na stanju!

Šifra proizvoda: 601408 Kategorija: Oznake: ,

Opis

ČAJ OD LISTA ZELENOG ČAJA  –  Moć bilja

Sastav:  
List čaja (Theae folium)

Osobine: List zelenog čaja sadrži etarsko ulje, polifenole, amino-kiseline, fenolne kiseline,  monoterpene, katehinske derivate (tein, teofilin, teobromin, kafein, epikatehin, epigalokatehin), tanine, minerale (aluminijum,mangan, fluor) i vitamin C.
Aktivni sastojci LISTA ZELENOG ČAJA deluju antioksidativno i osvežavajuće na centralni nervni sistem, na cirkulaciju, disajne organe i urinarni sistem.

Upotreba ZELENOG ČAJA preporučuje se : kod umora, za poboljšanje koncentracije, kod povišenog nivoa holesterola u krvi i kao blag diuretik. Tradicionalno, zeleni čaj se koristi kao čaj za uživanje, kao preventiva mnogim bolestima i kao napitak za održanje željene telesne težine.

Ograničenja u upotrebi : Tokom trudnoće i dojenja izbegavati upotrebu većih količina zelenog čaja.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Usled sadržaja tanina, može doći do usporene resorpcije određenih lekova, naročito preparata gvožđa, stoga se preporučuje pauza od 30 minuta između uzimanja lekova i upotrebe čaja.

Način pripreme i upotrebe čaja: Kafenu kašičicu lista zelenog čaja preliti sa 200 ml ključale vode.  Sud poklopiti i ostaviti  da odstoji 3 do 5 minuta. Procediti i piti 2 do 3 šolje čaja dnevno.

Pakovanje: 80 g

2 recenzije za Čaj od lista zelenog čaja

 1. Aaaaaa

  Priprema zelenog čaja ( bar ja tako mislim)
  70-80 ° C temperatura vode
  Da odstoji 2,3 minuta, zavisi koju jačinu čaja želite.
  Svaka čast firmi J.P. samo napred!

 2. Anonimni

  Zeleni caj se ne priprema tako kako ste napisalai.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top