Skip to content
Akcija

Čaj od nadzemnog dela ždraljevine

5.0 (1 review)

Original price was: 243.00 RSD.Current price is: 207.00 RSD. (sa PDV)

Preporučuje se kod povišenog nivoa šećera u krvi, uz odgovarajući higijensko-dijetetski režim. Koristi se i kod crevnih infekcija izazvanih parazitima.

Šifra proizvoda: 602161 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

ČAJ OD NADZEMNOG DELA ŽDRALJEVINE  –  Moć bilja

Sastav:  
Herba ždraljevine (Galegae herba)

Osobine: Herba ždraljevine sadrži alkaloide, flavonoide, tanine, saponine, rutin, kvercetin, karotin, galegin, peganin, organske kiseline, ugljene hidrate, saharozu i vitamine.
Aktivni sastojci NADZEMNOG DELA ŽDRALJEVINE svojim antidijabetičnim efektom povoljno utiču na sniženje povišenog nivoa šećera u krvi. Takođe, aktivni sastojci pokazuju diuretično dejstvo, stimulišu lučenje znoja, a deluju povoljno i na eliminaciju crevnih parazita.

Upotreba ČAJA OD NADZEMNOG DELA ŽDRALJEVINE preporučuje se : kod povišenog nivoa šećera u krvi, uz odgovarajući higijensko-dijetetski režim. U narodnoj medicini, koristi se i kod crevnih infekcija izazvanih parazitima.
Ograničenja u upotrebi : Upotreba Čaja od nadzemnog dela ždraljevine ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima :  Preporučujemo da se o upotrebi  ovog čaja uz redovnu medikamentoznu terapiju, posavetujete sa lekarem ili farmaceutom. Takođe, neophodno je pridržavati se uputstva za upotrebu i redovno kontrolisati nivo šećera u krvi.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu kafenu kašičicu nadzemnog dela ždraljevine (oko 2 g) preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da odstoji 10 minuta. Procediti i piti jednu do dve šolje nezaslađenog čaja dnevno.

Pakovanje: 100 g

1 recenzija za Čaj od nadzemnog dela ždraljevine

  1. Nevena I. (potvrđen vlasnik)

    ja osećam, ili je to placebo, da mi ubija glad (nisam mogla da se naviknem na metformin, a ovo mi ne smeta, verovatno je manja doza)

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top