skip to Main Content

Čaj od lista sremuša

172 RSD

Ocenjeno 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

Opis

ČAJ OD LISTA SREMUŠA  –  Moć bilja

Sastav:
List sremuša (Alii ursini folium)

Osobine: List sremuša sadrži etarsko ulje (bogato sumpornim jedinjenjima: alil-sulfuratima,  tiosulfinatima i vinil-polisulfidom), flavonoide (kemferol i astragalin), saponine, polisaharide, soli gvožđa i vitamin C.

Aktivni sastojci LISTA SREMUŠA deluju povoljno na metabolizam masti i sprečavanje nakupljanja masih naslaga na krvnim sudovima, na regulisanje krvnog pritiska i poboljšanje cirkulacije. Takođe, aktivni sastojci deluju na eliminisanje crevnih parazita i ublažavanje upale crevne sluzokože.

Upotreba ČAJA OD LISTA SREMUŠA preporučuje se : kod kardio-vaskularnih smetnji, kao prevencija arterioskleroze. U narodnoj medicini, preporučuje se za jačanje otpornosti organizma i kao sredstvo protiv crevnih parazita.

Način upotrebe: List sremuša se koristi kao začin – treba ga dodavati nakon završetka termičke obrade jela (nakon prženja, dinstanja kuvanja), kako lekovite aromatične materije ne bi isparile. Za razliku od belog luka, sremuš ima karakterističan miris samo dok se jede,  posle toga se ne oseća.

Pakovanje: 50 g

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top