Skip to content

Čaj od lista belog jasena

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

330.00 RSD (sa PDV)

Preporučuje se kod reumatskih bolova, upala zglobova, gihta, kao i za preznojavanje. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo tokom kura za mršavljenje.

Šifra proizvoda: 601358 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

ČAJ OD LISTA BELOG JASENA  –  Moć bilja

Sastav:  
List belog jasena (Fraxini excelsioris folium)

Osobine: List belog jasena sadrži benzohinone, kumarine, glukozide, tanine i flavonoide.
Aktivni sastojci LISTA BELOG JASENA pokazuju protivupalno, analgetično i diuretično dejstvo.

Upotreba ČAJA OD LISTA BELOG JASENA preporučuje se: kod reumatskih bolova, upala zglobova, gihta, kao i za preznojavanje  kod povišene telesne temperature. U narodnoj medicini preporučuje se kao laksativ i diuretik pa se koristi i kao pomoćno sredstvo tokom kura za mršavljenje.

Ograničenja u upotrebi: Usled nedostatka podataka o bezbednosti, upotreba Čaja od lista belog jasena se ne preporučuje tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima: aktivni sastojci lista belog jasena mogu uticati na metabolizam određenih lekova, stoga preporučujemo da se o upotrebi  ovog čaja uz redovnu medikamentoznu terapiju, posavetujete sa lekarem ili farmaceutom.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu supenu kašiku usitnjenog lista belog jasena preliti sa  200 ml  ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 5 do 10 min, a zatim čaj procediti. Piti 3 do 4 šolje čaja dnevno pre jela.

Pakovanje: 80 g

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top