Skip to content

Kapi bele imele

5.0 (4 reviews)

495.00 RSD (sa PDV)

Povoljno deluje na cirkulaciju i regulisanje krvnog pritiska. Preporučuje se i kod krvarenja, povišenog nivoa šećera u krvi i kod reumatskih bolesti.

Šifra proizvoda: 630392 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

KAPI BELE IMELE  – Moć bilja

Tinctura Visci albi

Sastav:
Etanolno-vodeni ekstrakt nadzemnog dela bele imele (Visci albi herba)
Osobine: Herba bele imele sadrži sadrži flavonoide, lektine, biogene amine , polipeptide, proteine, holin, fenilpropane, lignane i polisaharide.

Primena: Aktivni sastojci bele imele povoljno deluju na cirkulaciju i regulisanje krvnog pritiska, a pokazuju i citotoksični efekat. Takođe, u narodnoj medicini, upotreba KAPI BELE IMELE preporučuje se i kod krvarenja, u slučaju povišenog nivoa šećera u krvi i kod reumatskih bolesti.

Ograničenja u upotrebi: Preparat sadrži alkohol pa se upotreba tinkture ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Neželjeni efekti i interakcije sa lekovima : Kod osetljivih osoba moguće su alergijske reakcije i neželjene reakcije u vidu glavobolje ili povišene temperature, stoga preporučujemo da se o upotrebi Kapi od bele imele posavetujete sa lekarem ili farmaceutom. Takođe, konsultacija sa lekarem je obavezna u slučaju istovremene upotrebe Kapi bele imele i redovne medikamentozne terapije.

Upotreba: Tri puta dnevno 10 do 20 kapi sipati u malo vode i popiti pre jela.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 50 ml

4 recenzije za Kapi bele imele

 1. Katarina (potvrđen vlasnik)

  Postovani,
  da li se kapi bele imele i nevena mogu koristiti istovremeno i ako mogu koji nacin upotrebe preporucujete?

  • Institut „Dr Josif Pančić“

   Mogu da se koriste istovremeno, a prema uputstvu za upotrebu, odnosno kapi bele imele piti tri puta dnevno 10 do 20 kapi, sipati u malo vode i popiti pre jela, a kapi nevena piti tri puta dnevno po 30 kapi u malo vode pre jela. Dakle, najpre rastvorite jedne kapi pa popijte, a potem druge.

 2. Milanka

  Poštovani,
  Operisana sam od adeboma hipofize koji nije u potpunosti uklonjen,na praćenju sam.Zbog praktičnosti lakše mi je da koristim kapi umesto čaja (c.compositum).Možda..kapi imele,nevena,maslačka i lincure i to svaki dan druge, u krug.Imate li neki drugi predlog i molim vas za dužinu korišćenja.Unapred hvala i srdačan pozdrav,Milanka

  • Institut Dr Josif Pancic

   Na način koji ste opisali kapi možete koristiti duže vremena, sve do postizanja poboljšanja stanja. Povremeno možete pauzirati sa upotrebom kapi, posle svaka tri meseca upotrebe kapi preporučuje se mesec dana pauze.

 3. Ivana Blečić

  upravo tako. Slažem se sa prethodnim komentarom. Uvek, ali uvek uzimam samo provereno, a to je jedino Josif Pančić.
  Ovi privatni travari samo gledaju kako da uvale jednu bočicu kapi po minimum hiljadu dinara.
  A ovde dobiješ po normalnim cenama najbolje moguće.
  Hvala vam Josif Pančić što postojite. Dabogda živeli 105 pa opet.

  • Institut Dr Josif Pancic

   Najlepše zahvaljujemo na komentaru, veoma nas raduje što ste zadovoljni kvalitetom naših proizvoda.

 4. Мирјана Булатовић

  „Јосиф Панчић“ има драгоцене, зналачки и брижно припремљене производе, по сасвим повољним ценама. Свака вам част!! Увек се радујем вашим бочицама са скромним ценама међу прескупим, каткад и сумњивим производима. Ви сте тихи анђео чувар нашег здравља.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top