skip to Main Content

Kapi bele imele

5.0 (1 review)

286 RSD

Šifra proizvoda: 630392 Kategorije: ,

Opis

KAPI BELE IMELE  – Moć bilja

Tinctura Visci albi

Sastav:
Etanolno-vodeni ekstrakt nadzemnog dela bele imele (Visci albi herba)
Osobine: Herba bele imele sadrži sadrži flavonoide, lektine, biogene amine , polipeptide, proteine, holin, fenilpropane, lignane i polisaharide.

Primena: Aktivni sastojci bele imele povoljno deluju na cirkulaciju i regulisanje krvnog pritiska, a pokazuju i citotoksični efekat. Takođe, u narodnoj medicini, upotreba KAPI BELE IMELE preporučuje se i kod krvarenja, u slučaju povišenog nivoa šećera u krvi i kod reumatskih bolesti.

Ograničenja u upotrebi: Preparat sadrži alkohol pa se upotreba tinkture ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Neželjeni efekti i interakcije sa lekovima : Kod osetljivih osoba moguće su alergijske reakcije i neželjene reakcije u vidu glavobolje ili povišene temperature, stoga preporučujemo da se o upotrebi Kapi od bele imele posavetujete sa lekarem ili farmaceutom. Takođe, konsultacija sa lekarem je obavezna u slučaju istovremene upotrebe Kapi bele imele i redovne medikamentozne terapije.

Upotreba: Tri puta dnevno 10 do 20 kapi sipati u malo vode i popiti pre jela.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 50 ml

1 recenzija za Kapi bele imele

  1. Мирјана Булатовић

    „Јосиф Панчић“ има драгоцене, зналачки и брижно припремљене производе, по сасвим повољним ценама. Свака вам част!! Увек се радујем вашим бочицама са скромним ценама међу прескупим, каткад и сумњивим производима. Ви сте тихи анђео чувар нашег здравља.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top