skip to Main Content

Filter čaj od ploda šipka

4.0 (1 review)

157 RSD

Šifra proizvoda: 621092 Kategorija:

Opis

FILTER ČAJ OD PLODA ŠIPKA

Sastav:  Plod šipka (Cynosbati fructus), cvet hibiskusa (Hibisci flos)

Osobine: Plod šipka sadrži tanine, voćne kiseline, pektine, šećere, flavonoide, vitamine C, E, K, karotin i masno ulje u semenu.

Primena: Aktivni sastojci ploda šipka povoljno deluju na sluzokožu organa za varenje, tako da se preporučuje upotreba kod letnjih dečjih proliva. Prisutne voćne kiseline pospešuju izmokravanje, a usled sadržaja vitamina čaj se preporučuje kao vitaminski napitak i kao čaj za uživanje.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu filter kesicu čaja od ploda šipka preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15-20 minuta, procediti. Piti 3-4 puta dnevno po šolju čaja.

Pakovanje: 20 filter kesica

1 recenzija za Filter čaj od ploda šipka

  1. ND (potvrđen vlasnik)

    Pitanje, da li je ovaj čaj i dalje 100% šipak? Prošli put sam kupio u vašoj prodavnici i odmah posle korišćenja primetio razliku. Na kutiji osim toga piše mešavina 80% šipak i 20% hibiskus! Mene interesuje ako ima i dalje da se kupi 100% šipak, pošto je ukus sasvim drugačiji. Pozdrav

    • Institut Dr Josif Pancic

      Čaj sadrži odeđeni procenat cveta hibiskusa kao što je na ambalaži navedeno. Čaj od šipka bez dodatka hibiskusa nemamo u ponudi.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top