Skip to content

UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike (Čaj broj 18)

5.0 (2 reviews)

416.00 RSD (sa PDV)

Povoljno deluje na ublažavanje grčeva i bolova, i olakšava izmokravanje. Preporučuje se za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grčeva) u mokraćnoj bešici.

Opis

UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike – Moć bilja

Sastav:
Herba origana (Origani herba)
List breze (Betulae folium)
List uve (Uvae ursi folium)
Koren zečjeg trna (Oninidis radix)
List peršuna (Petroselini folium)
Herba rastavića (Equiseti herba)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), silicijumovu kiselinu, flavonoide, izoflavonske glikozide, iridoide, triterpenske saponine, polifenole, fenil karbonske kiseline, fitosterole, etarsko ulje (bogato apiolom i miristicinom), kalijumove soli i vitamine C i K. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav UROBLAD MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija i upale mokraćne bešike. Jedinjenja sa spazmolitičnim efektom povoljno deluju na ublažavanje grčeva i bolova. Takođe, aktivni sastojci ove čajne mešavine svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja.

Upotreba: UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike preporučuje se za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grčeva) u mokraćnoj bešici.

Ograničenja u upotrebi: Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba UROBLAD MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čaja preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Piti tri puta dnevno pre jela po 200 ml čaja.

Pakovanje: 100 g

2 recenzije za UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike (Čaj broj 18)

 1. Ognjenka Nikolić

  Poštovani,da li je čaj dobar i za polip na bešici lili mokraćnom kanalu? Možda bi mi mogli pomoći da mi Vi preporučite svoj preparat jer mi je ginekolog rekla da imam polip na mokraćnom kanalu i da se ne brinem.
  S poštovanjem

  • Institut „Dr Josif Pančić“

   Kod prisustva polipa i cista na bilo kom organu preporučujemo upotrebu Čajne mešavine „Calendulae compositum“ – čaj broj 98, tokom tri meseca u kontinuitetu, posle čega preporučujemo kontrolu kod lekara. Po potrebi, posle mesec dana pauze, možete ponoviti tromesečni ciklus upotrebe čaja.

 2. Marina

  Da li moze uporedo da se pije i kako kombinovati sa cajem kod bakterija u mokraci.

  • Institut „Dr Josif Pančić“

   Nije potrebno da pijete oba čaja, jer su vrlo sličnog sastava, već uz čaj uzmite Palisept kapsule.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top