Skip to content

NEFRO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega (Čaj broj 16)

5.0 (1 review)

416.00 RSD (sa PDV)

Deluje protivupalno, kao i na ublažavanje grčeva i bolova kod upale bubrega. Preporučuje se kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanja.

Šifra proizvoda: 610161 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

NEFRO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega – Moć bilja

Sastav:
List breze (Betulae folium)
List uve (Uvae ursi folium)
Koren zečjeg trna (Ononidis radix)
Cvet nevena (Calendulae flos)
Plod šipurka (Cynosbati fructus)
Herba rastavića (Equiseti herba)
Seme lana (Lini semen)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), sterole, saponine, saponozide (kalendulozid), kalendulin, triterpenske alkohole i druge terpenoide, flavonoide, polisaharide, poliacetilene, cijanogene glikozide, sluzi, pektine, flavonoide, tanine, voćne kiseline, fenil karbonske kiseline, silicijumovu kiselinu, karotenoide i vitamine C, E i K.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav NEFRO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija urinarnog sistema, takođe, svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja. Aktivni sastojci koji ulaze u sastav ove čajne mešavine deluju i protivupalno, kao i na ublažavanje grčeva i bolova kod upale bubrega.

Upotreba: NEFRO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega preporučuje se kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanja.

Ograničenja u upotrebi: Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba NEFRO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Piti tri puta dnevno po 200 ml nezaslađenog čaja posle jela.

Pakovanje: 100 g

1 recenzija za NEFRO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega (Čaj broj 16)

  1. Ksenija

    Trebalo bi da napisete broj caja. Kad narucujem cajeve kod vas, obicno se trazi da kazem broj.

    • Zorica Drazic

      Čajna mešavina kod zapaljenja bubrega je pod brojem 16.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top