Skip to content
Akcija

Čaj od nadzemnog dela čestoslavice

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

Original price was: 366.00 RSD.Current price is: 311.00 RSD. (sa PDV)

Jača organizam, poboljšava disanje i iskašljavanje kod bronhitisa i astme. Pomaže kod gihta i reumatskih oboljenja, varenja, jetre, bubrega i mokraćnih puteva.

Šifra proizvoda: 602381 Kategorije: , Oznake: , , , ,

Opis

ČAJ OD NADZEMNOG DELA ČESTOSLAVICE – Moć bilja

Sastav:
Herba čestoslavice (Veronicae herba)

Osobine: Herba čestoslavice sadrži iridoidne glikozide, flavonoide, tanine, organske kiseline (hlorogensku i kafenu), saponine, etarsko ulje u tragovima
Aktivni sastojci NADZEMNOG DELA ČESTOSLAVICE podstiču iskašljavanje i izlučivaje znoja, pokazuju diuretično dejstvo, olakšavaju varenje, deluju povoljno na funkcije jetre.

Upotreba ČAJA NADZEMNOG DELA ČESTOSLAVICE preporučuje se: kao tonik, za jačanje organizma kao i za ublažavanje različitih tegoba organa za disanje, kao sredstvo za iskašljavanje kod bronhitisa i astme. Koristi se i za ublažavanje tegoba kod gihta i reumatskih oboljenja, bolesti organa za varenje, jetre, bubrega i donjih mokraćnih puteva. Čest je sastojak čajnih mešavina za “čišćenje krvi”, a koristi se i kao sredstvo za znojenje.

Ograničenja u upotrebi : Usled nedostatka podataka o bezbednosti, upotreba se ne savetuje tokom trudnoće, dojenja i kod dece mlađe od 12 godina.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu kafenu kašičicu herbe čestoslavice preliti šoljom (200ml) ključale vode, ostaviti da stoji pola sata, procediti. Piti 2 do 3 puta dnevno po šolju čaja.

Pakovanje: 100 g

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top