skip to Main Content
Nema na stanju!

Čaj od cveta divizme

5.0 (1 review)

315 RSD

Nema na stanju!

Šifra proizvoda: 600170 Kategorije: ,

Opis

ČAJ OD CVETA DIVIZME  –  Moć bilja

Sastav:  
Cvet divizme (Verbasci herba)

Osobine: Cvet divizme sadrži flavonoide, tanine, fenil karbonske kiseline, iridoide, tanine, saponozide, diterpene, inulin, sluzi, soli silicijuma i etarsko ulje.

Aktivni sastojci CVETA DIVIZME pokazuju protivupalno, antiseptično, antiviralno i analgetično delovanje. Prisutne sluzi oblažu iritiranu sluzokožu organa za varenje i disajnih organa, razređuju gust bronhijalni sekret čime se olakšava iskašljavanje.

Upotreba ČAJA OD CVETA DIVIZME preporučuje se : kod bakterijskih i virusnih infekcija disajnih organa, kašlja i bronhitisa, za olakšavaanje iskašljavanja. U narodnoj medicini, upotreba se preporučuje i za ublažavanje reumatskih tegoba, kod migrene, kao i kod proliva izazvanih upalom crevne sluzokože. Za spoljnu upotrebu, Čaj od cveta divizme preporučuje se za ispiranje kod upale sluzokože usta i grla.

Ograničenja u upotrebi : Usled nedostatka podataka o bezbednosti, upotreba Čaja od cveta divizme se ne preporučuje tokom trudnoće i dojenja.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu kafenu kašičicu cveta divizme preliti sa 200 ml ključale vode, ostaviti da stoji 5 do 10 minuta, procediti i piti više puta dnevno po šolju čaja.

Pakovanje: 50 g

1 recenzija za Čaj od cveta divizme

  1. Anonimni

    Caj je odlican

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top