skip to Main Content

Čaj kod emfizema pluća

444 RSD

Ocenjeno 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)
SKU: 611281 Categories: ,

Opis

ČAJ KOD EMFIZEMA PLUĆA  – Moć bilja
Sastav:
Koren belog sleza (Althaeae radix)
Herba majkine dušice (Serpylli herba)
List podbela (Farfarae folium)
Cvet zove (Sambuci flos)
Plod morača (Foeniculi fructus)
Herba izopa (Hyssopi herba)
List belog sleza (Althaeae folium)
Cvet kamilice (Chamomillae flos)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži sluzi, flavonoide: hesperidin i diosamin, antocijane, gorke supstance (triterpene), seskviterpen tusilagon, tanine, pektine, skrob, fenolne, fenil-karbonske i hlorogensku kiselinu, asparagin, etarska ulja (bogata anetolom, pinenom, kamfenom, cineolom i azulenom), glikozid sambunigrin, marubin, šećere, vitamine C, A i B.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čajne mešavine kod emfizema pluća povoljno deluju na iskašljavanje razređivanjem gustog bronhijalnog sekreta, takođe deluju spazmolitično i bronhodilatatorno, čime se olakšava disanje, a deluju i antibakterijski čime olakšavaju oporavak u slučaju infekcija disajnih organa.

Upotreba ČAJA KOD EMFIZEMA PLUĆA preporučuje se: za olakšavanje disanja, ublažavanje iritativnog kašlja i olakšavanje iskašljavanja u slučaju prisustva gustog sekreta u disajnim organima.

Ograničenja u upotrebi : Tokom trudnoće i dojenja Čaj kod emfizema pluća može se koristiti u kraćem vremenskom periodu, uz saglasnost lekara.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Čajna mešavina sadrži sluzi koje mogu usporiti  resorpciju određenih lekova, preporučujemo da se o upotrebi Čaja kod emfizema pluća uz redovnu medikamentoznu terapiju posavetujete sa lekarem ili farmaceutom.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti šoljom hladne vode (250 ml). Sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji 30 minuta. Procediti, zasladiti po želji i piti 3 puta dnevno po šolju toplog čaja.

Pakovanje: 100 g

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top