skip to Main Content
UŽIVAJTE NA SUNCU

UŽIVAJTE NA SUNCU

Nezaobilazna letnja tema je svakako sunčanje: i blagodeti i štetna dejstva izlaganja sunčevim zracima dobro su poznata, zato još jednom skrećemo pažnju na neophodnost zaštite kože odgovarajućim sredstvima za zaštitu od UV zračenja. Naš Dnevni krem i Anti-age dnevni krem sadrže UV filtere i idealna su zaštita za kožu lica tokom čitave godine, a naročito leti.

Sunčanje svakako treba izbegavati u periodu između 11 i 15h, a ako ipak u to vreme boravite na otvorenom, poželjno je zaštititi glavu šeširom sa velikim obodom ili kačketom i nositi laganu pamučnu ili lanenu odeću koja omogućava koži da diše istovremeno je štiteći od sunca.

U slučaju da usled nedovoljne zaštite koža ipak pocrveni, primenite Uljani gel od kantariona koji se lako upija i pouzdano deluje protiv sunčanih opekotina. Uljani gel kantariona se primenjuje isključivo posle sunčanja za ublažavanje iritacije i crvenila kože, i ne treba ga koristiti kao preventivu, jer kod osetljivih osoba, ukoliko posle nanošenja uljanog gela kožu izlože sunčevim zracima, može doći do fotosenzibilizacije.

Uobičajene letnje aktivnosti: sunčanje i plivanje u morskoj, jezerskoj, rečnoj ili bazenskoj vodi takođe deluju isušujuće na epiderm, stoga preporučujemo naš Krem sa nevenom i Krem sa kamilicom za negu i hidrataciju kože čitavog tela.

This Post Has 0 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top