skip to Main Content

Kapi gloga

256 RSD

4.69 (13 reviews)
Šifra proizvoda: 640031 Kategorija:

Opis

Tinktura gloga
CRATAEGI TINCTURA

Sastav:
Etanolno-vodeni ekstrakt listova i cvasti gloga ( Crataegi folium cum flore )

Delovanje:
Glog je poznat kao tradicionalno sredstvo za jačanje srca. Etanolno-vodeni ekstrakt listova i cvasti gloga ima povoljno dejstvo kod izražene napetosti i nervoze, nesanice, gušenja, posebnog uzrujanja, različitih uzbuđenja i grčeva. Ovo pozitivno delovanje gloga ispoljava se podjednako, bilo da su u pitanju starije ili mlađe osobe „nervoznog srca“. Upotreba biljnih kapi se preporučuje za normalizaciju povišenog krvnog pritiska.

Uputustvo za upotrebu:
30 kapi u toku dana.

Čuvanje:
Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe:
18 meseci.

Pakovanje:
30 ml

13 recenzija za Kapi gloga

 1. Sandra (potvrđen vlasnik)

  Postovani,

  Imam povecan puls-tahikardiju. Nalaz srca mi je uredan ali mi je kardiolog zbog nervoznog srca ukljucio terapiju metoprolol(presolol). Da li uz ovu terapiju smijem koristiti kapi gloga?
  Hvala na odgovoru

  • Institut Dr Josif Pancic

   Kapi gloga možete koristiti tokom terapije, s tim da između uzimanja kapi i leka napravite 2 sata pauze.

 2. Aleks

  Da li se kapi od gloga mogu preventivno koristiti ? I da li se mogu koristiti istovremeno uz upotrebu Vaseg tonika za vene REAVEN-P?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Kapi gloga mogu da se koriste za jačanje srčanog mišića i preventivno, a mogu se koristiti i istovremeno sa Reaven-P tonikom.

 3. Marko

  Pozdrav da li kapi gloga mogu kombinovati sa 25 kapi valerijane posto imam srcanipuls povisen ,nervozu,napetost ? Sme li se to raditi?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Kapi gloga i Kapi valerijane se mogu koristiti istovremeno.

 4. Nikola

  Koliko dugo mogu da se piju kapi i da li treba praviti pauze?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Osobe koje pate od hronične slabosti srca mogu piti Kapi gloga duže vremena u kontinuitetu, sa tim da posle svakih pet dana upotrebe pauziraju dva dana (na primer Kapi koriste od ponedeljka do petka, a vikendom pauziraju). Ukoliko se kapi koriste za oporavak,posle preležanih infekcija ili perioda pojačanog napora, mogu se koristiti do 6 nedelja u kontinuitetu.

 5. Dijana

  Postovani,
  Da li smeju da se piju kapi gloga kod hipertenzije i aritmije? Pijem terapiju erinorm+flekanid+pradaxa? Da li je dozvoljeno koriscenje kapi uz ovu terapiju?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Obzirom na terapiju koju koristite preporučujemo da odluku o upotrebi Kapi gloga donesete uz saglasnost Vašeg lekara. Kapi sadrže alkohol, stoga je između uzimanja kapi i lekova potreno napraviti bar 2 sata pauze.

 6. Kapi od gloga

  Dali smeju da se piju kapi od gloga posle ifarkta miokarda ugradjena su mi 2 stenta treba da se ugrade jos 2 cekam poziv klinike

  • Institut Dr Josif Pancic

   Obzirom da Kapi gloga sadrže alkohol, i da verovatno koristite i određenu terapiju, preporučili bismo da umesto kapi koristite Forticor kapsule ili čaj od cveta gloga sa listom.

 7. Kapi od gloga

  Dali smeju da se piju kapi od gloga posle ifarkta miokarda

 8. Miodrag

  Terapija mi je propafen 150 mg(2*1) i metropolol xl47,5 mg.smem li koristiti kapi i čajgloga.imao sam rekonstrukciju mtralne valvule,ablaciju zbog supravertikularnih aritmia imam avblok2.stepena povremeno mobic 1

  • Institut Dr Josif Pancic

   Uz postojeću terapiju možete koristiti čaj od gloga u količini od dve šolje dnevno, nezavisno od obroka. Ukoliko se odlučite za upotrebu Kapi gloga, usled sadržaja alkohola trebalo bi da između uzimanja kapi i lekova prođe najmanje dva sata.

 9. Nesa

  Imao sam infarkt pre mesec ipo dana.ugradjen stent 30 posto radi srcani misic.da li uz terapiju mogu piti tinkturu gloga,i da li ce mi pomoci bar malo.
  Unapred zahvalan.

  • Institut Dr Josif Pancic

   Posle infarkta miokarda možete koristiti Kapi gloga ili FORTICOR – standardizovani ekstrakt gloga.

 10. Tinktura gloga

  Imao sam infarkt oslabljeno srce 30 posto da li mogu uz terapiju da pijem i vasu tinkturu,i da li ce mi pomoci hvala

 11. Jovana

  Postovani,

  Interesuje me da li smem da pijem vas caj ili kapi gloga za jacanje srca, sta mi vi preporucujete? Da li glog ili mozda cak nesto drugo? Dijagnostikovan mi je prolaps, imam aritmije i napade panike i pijem propanolol lek.
  Unapred hvala.

  • Zorica Drazic

   Poštovana Jovana, kod tegoba koje navodite preporučili bismo Vam upotrebu Čaja kod srčane aritmije. Čaj možete popiti dva sata posle uzimanja propranolola.

 12. Anonimni

  Da li se mogu koristiti sa lekovima za srcanu insuficijenciju (lasix,. Concor, Spirinolakton)

 13. Upit

  Molila bi vas ,ja sam ih Hrvatske sam ali imam Majku u Srbiji dali mogu ja iz Hrvatske platiti a vi da joj posaljem na njenu kucnu adresu.LP

  • Zorica Drazic

   Nažalost, uplate iz inostranstva (i iz Hrvatske) na naš račun nisu moguće. Rešenje bi možda moglo biti da majci pošaljete potreban novac i da putem sajta izvršite porudžbinu da proizvodi stignu na majčinu adresu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top