Skip to content
Akcija

Filter čaj od pitome nane

5.0 (1 review)

Original price was: 244.00 RSD.Current price is: 207.00 RSD. (sa PDV)

Aktivni sastojci lista pitome nane povoljno deluju na varenje i sluzokožu, preporučeni su kod upale želuca, creva, žučnih tegoba, nadimanja i gasova.

Šifra proizvoda: 620032 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

FILTER ČAJ OD PITOME NANE – Moć bilja

Sastav: List pitome nane (Menthae piperitae folium)

Osobine: List pitome nane sadrži do 4% etarskog ulja (sa 35-45% mentola), flavonoide, 6-12% tanina, triterpene, gorke supstance.

Primena: Aktivni sastojci lista pitome nane povoljno deluju na sluzokožu organa za varenje, pa se upotreba preporučuje kod akutne i hronične upale želudačne i crevne sluzokože, za olakšanje varenja i ublažavanje žučnih tegoba, protiv nadimanja i za eliminisanje gasova. Tradicionalno, u narodnoj medicini, čaj od pitome nane se koristi i kao blago sredstvo za umirenje.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu filter kesicu čaja od lista pitome nane preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 5 minuta, procediti. Piti 3-4 puta dnevno po šolju čaja.

Pakovanje: 20 filter kesica

Još jedan predlog za upotrebu: U kulinarstvu, list pitome nane koristi se kao začin, naročito u pripremi jela od mahunarki, tako da dodatkom sadržaja filter kesice čaja od pitome nane možete obogatiti ukus jela od pasulja ili sočiva.

1 recenzija za Filter čaj od pitome nane

  1. ĐORĐE

    super čaj

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top