skip to Main Content

Čaj „S“

636 RSD

Ocenjeno 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)
Šifra proizvoda: 611882 Kategorije: ,

Opis

ČAJ   “ S “    –  Moć bilja

Sastav:

Šišarice hmelja (Lupuli strobuli)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
Herba rtanjskog čaja (Saturejae montanae herba)
Herba zdravca (Geranii robertiani herba)
Herba rastavića (Equiseti herba)
Cvet nevena (Calendulae flos)

 

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži fitosterole, flavonoide, poliacetilene, polisaharide, karotenoide, etarska (ulja bogata azulenom, kariofilenom, linalolom i miracenom), saponozide, kalendulin, triterpenske alkohole, tanine, derivate cimetne kiseline, lupulon, humulon, organske kiseline, tanine, polisaharide i šećere.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav “S” čajne mešavine deluju protivupalno i antiseptično, povoljno deluju na normalizovanje mesečnog ciklusa, bilo da je u pitanju izostanak menstruacije ili pojačano i produženo krvarenje. Takođe, aktivni sastojci povoljno deluju na ublažavanje grčeva kao i na smanjenje nervne napetosti i stresa, koji mogu uticati na poremećaje menstrualnog ciklusa ili izostanak ovulacije. Pojedini aktivni sastojci pokazuju i citostatičku i antitumorsku aktivnost, pa mogu imati povoljno dejstvo i kod tegoba usled policističnih jajnika.

Upotreba « S » čaja preporučuje se: ženama, u slučajevima problema sa začećem.

Ograničenja u upotrebi : “S” čaj se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti šoljom ključale vode (250 ml). Sud poklopiti i ostaviti da stoji 30 minuta. Procediti i piti 3 x dnevno po šolju sveže pripremljenog čaja.

Pakovanje: 200 g

 

Tekstovi na sajtu su opšteg informativnog karaktera i ne mogu biti zamena za profesionalni medicinski savet. Za dodatne informacije obratite se lekaru ili farmaceutu.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top