Skip to content
Akcija

UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike (Čaj broj 18)

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

393.00 RSD (sa PDV)

Povoljno deluje na ublažavanje grčeva i bolova, i olakšava izmokravanje. Preporučuje se za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grčeva) u mokraćnoj bešici.

Šifra proizvoda: 610181 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike –  Moć bilja

Sastav:

Herba origana (Origani herba)
List breze (Betulae folium)
List uve (Uvae ursi folium)
Koren zečjeg trna (Oninidis radix)
List peršuna (Petroselini folium)
Herba rastavića (Equiseti herba)

 Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), silicijumovu kiselinu, flavonoide, izoflavonske glikozide, iridoide, triterpenske saponine, polifenole, fenil karbonske kiseline, fitosterole, etarsko ulje (bogato apiolom i miristicinom), kalijumove soli i vitamine C i K. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod upale mokraćne bešike svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija i upale mokraćne bešike. Jedinjenja sa spazmolitičnim efektom povoljno deluju na ublažavanje grčeva i bolova. Takođe, aktivni sastojci ove čajne mešavine svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja.

Upotreba UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike preporučuje se: za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grčeva) u mokraćnoj bešici.

Ograničenja u upotrebi : Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čaja preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Piti tri puta dnevno pre jela po 200 ml čaja.

Pakovanje: 100 g

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top