skip to Main Content

Čaj kod bakterija u mokraći za odrasle 100g (Čaj broj 84)

4.8 (10 reviews)

383 RSD

Šifra proizvoda: 610841 Kategorija: Oznaka:

Opis

ČAJ KOD BAKTERIJA U MOKRAĆI ZA ODRASLE – Moć bilja

Sastav:

Herba vranilove trave (Origani herba)
Herba ždraljike (Meliloti herba)
Herba rastavića (Equiseti herba)
List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)
List peršuna (Petroselini folium)
List breze (Betulae folium)

 

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), flavonoide, iridoide, triterpenske alkohole, tanine, saponine, kumarine, furokumarine, etarsko ulje (bogato timolom, karvakrolom, apiolom i miristicinom), rozmaricinsku, kafenu, protokatehinsku i silicijumovu kiselinu, fenil karbonske kiseline, i vitamine A, B1, B2, i C.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čajne mešavine kod bakterija u mokraći za odrasle  deluju antimikrobno na bakterije koje izazivaju infekcije urinarnog sistema, takođe, deluju diuretično – podstiču izlučivanja mokraće a svojim spazmolitičnim svojstvima deluju na ublažavanje grčeva i bolova nastalim usled upale sluzokože bešike i mokraćnih kanala.

Upotreba ČAJA KOD BAKTERIJA U MOKRAĆI ZA ODRASLE preporučuje se: za ublažavanje tegoba kod bakterijskih infekcije mokraćne bešike i mokraćnih kanala.

Ograničenja u upotrebi : Upotreba Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina.

 Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Aktivni sastojci biljaka koje ulaze u sastav ove čajne mešavine mogu uticati na metabolizam antikoagulanasa, stoga preporučujemo da se osobe koje koriste antikoagulanse o upotrebi Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle posavetuju sa svojim lekarem ili farmaceutom.

 Način pripreme i upotrebe čaja: Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa 1 litar hladne vode. Sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji 1 sat. Procediti i dobijenu količinu čaja popiti u toku dana.

Pakovanje: 100 g

10 recenzija za Čaj kod bakterija u mokraći za odrasle 100g (Čaj broj 84)

 1. Jovan

  Da li caj moze pomoci kod infekcije hlamidijom?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Čaj se može koristiti i kod infekcije hlamidijom.

 2. Nada

  Najbolji caj na svetu. Otklonim upornu eserihiju. Imam ga uvek u kuci. Spas za svakoga sa problemima mokracnih kanala, bakterija i ucestalog mokrenja… Sve preporuke!

 3. Anonimni

  Najbolji caj na svetu… Sve preporuke. Otklonio upornu eserihiju. Uvek ga imam u kuci. Ko god ima problem sa mokracnim kanalima, bakterijama i ucestalim mokrenjem… ovo je.spas.

 4. Mana

  caj je prijatnog mirisa i ukusa..uspesno deluje i pokazuje efekat vec i posle prve popijene solje..preporucujem,

 5. Jelena

  Zbog infekcije bakterijom u trudnoci preporucili su mi je ovaj caj. Nakon treceg dana koriscenja prestali su bolovi i problemi sa besikom. Bolje se osecam. Caj je prijatnog ukusa a uskoro cu zsaznati da li je istrebio sve sto je trebao.

 6. Brankica

  Ešerihija me je mučila mesec dana, imala sam jako učestalo mokrenje. Ni antibiotici nisu mogli da mi ublaže tegobe. Kada sam saznala za ovaj čaj, posle 2 dana upotrebe bila sam kao preporođena. Od tada ga uvek imam u kuhinji. Hvala institutu!

 7. Sunčica

  Koliko dugo se ovaj čaj smije piti? Može li se piti uz Naturoplex tablete? Da li jedno drugom poništavaju djelovanje uz uzajamno korišćenje? Hvala

 8. Zora

  Koliko dugo se moze ovaj caj moze upotrebljavati.

 9. Esheriacoli

  Imam eser.coli u spermi…Da li smem da pijem caj protiv bakterija?Hvala

  • Zorica Drazic

   Upotreba Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle preporučuje se kod infekcija uro-genitalnog trakta i može se koristiti i kod prisustva bakterija u spermi kao i kod vaginalnih infekcija E.coli.

 10. Jovana

  Mogu samo da Vam zahvalim na ovom caju. Spasonosno resenje za esherihiju

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top