Skip to content

Čaj kod ameba (Čaj broj 81)

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

519.00 RSD (sa PDV)

Deluje na ublažavanje proliva, grčeva i bolova, eliminisanje gasova i ublažavanje nadutosti, kao i na ublažavanje upale crevne sluzokože nastale usled infekcije amebama.

Šifra proizvoda: 611811 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

ČAJ KOD AMEBA – Moć bilja

Sastav:

Herba pelena (Absinthii herba)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
Herba rtanjskog čaja (Saturejae montanae herba)
List pitome nane (Menthae piperitae folium)
Herba vranilove trave (Origani herba)

 Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži flavonoide, tanine, poliacetilene, triterpene, sterole, seskviterpenske laktone, etarska ulja (bogata tujonom, proazulenom, timolom, karvakrolom i mentolom), alkaloide, cijanogene glikozide, organske kiseline (rozmaricinsku, kafenu, protokatehinsku), fenil-karbonske kiseline, derivate cimetne kiseline i gorke supstance.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod ameba deluju antiseptično i antimikrobno na uzročnike crevnih infekcija. Takođe, aktivni sastojci biljaka koje ulaze u sastav ove čajne mešavine povoljno deluju na ublažavanje proliva, grčeva i bolova, eliminisanje gasova i ublažavanje nadutosti, kao i na ublažavanje upale crevne sluzokože nastale usled infekcije amebama.

Upotreba ČAJA KOD AMEBA preporučuje se: kod tegoba izazvanih infekcijom amebama i crevnim parazitima.

Ograničenja u upotrebi : Upotreba Čaja kod ameba ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja.

 Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Čajna mešavina sadrži pelen, koji kao i ostale biljke iz porodice Asteraceae, može da izazove alergijske reakcije.

 Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti šoljom ključale vode (250 ml). Sud poklopiti i ostaviti da stoji 1 sat. Procediti i piti 3 x dnevno po šolju toplog, nezaslađenog čaja.

Pakovanje: 100 g

Tekstovi na sajtu su opšteg informativnog karaktera i ne mogu biti zamena za profesionalni medicinski savet. Za dodatne informacije obratite se lekaru ili farmaceutu

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top