Skip to content
Akcija

Narodni čaj (Čaj broj 50)

5.0 (3 reviews)

Original price was: 429.00 RSD.Current price is: 365.00 RSD. (sa PDV)

Povoljno deluju na disajne organe, organe za varenje kao i na urinarni sistem. Preporučuje se kao preventiva ili za olakšanje tegoba kod bakterijskih ili virusnih infekcija.

Šifra proizvoda: 611501 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

NARODNI ČAJ  –  Moć bilja

Sastav:  
Plod šipka (Cynosbati fructus)
List kupine (Rubi fruticosi folium)
Plod jabuke (Mali fructus)
Cvet zove (Sambuci flos)
Herba rtanjskog čaja (Saturejae herba)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži flavonoide, tanine, voćne kiseline, hlorogensku kiselinu, derivate cimetne kiseline, pektine, triterpene, antocijan glikozide, glikozid sambunigrin, šećere, etarska ulja i vitamine A, B, C, E i K.

Aktivni sastojci biljaka koje ulaze u sastav Narodnog čaja povoljno deluju na disajne organe, organe za varenje kao i na urinarni sistem. Vitamini prisutni u lekovitom bilju deluju osvežavajuće na organizam.

Upotreba NARODNOG ČAJA preporučuje se :  tokom jesenjih i zimskih meseci, kao čaj za uživanje, kao preventiva ili za olaksanje tegoba kod bakterijskih ili virusnih infekcija.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti šoljom ključale vode (250 ml). Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15 – 30 min. Procediti i zasladiti po želji.

Pakovanje: 100 g

3 recenzije za Narodni čaj (Čaj broj 50)

  1. Lana

    Fantastičan čaj, blagog ukusa, toliko mi prija, a uverila sam se da je i prilično lekovit, pojavilo mi se bolno crvenilo na jeziku koje je nestalo bukvalno nakon par gutljaja ovog čaja!

  2. Uroš Račić (potvrđen vlasnik)

    Ovo je stvarno čaj za uživanje. Još kad se doda vrhom puna kašičica meda dobija se izuzetno prijatan napitak. Sve preporuke …..

  3. sfera.headoffice (potvrđen vlasnik)

    Volim ovaj čaj kao preventivu da konzumiram svakodnevo nezavisno od bilo kakvih zdravstvenih tegoba! Mešavina vrlo prijatnog ukusa deluje apsolutno osvežavajuće na ceo organizam (umesto kafe ili bilo kakvih industrijskih napitaka-nije za porediti!). Toplo ga prreporučujem kao deo svakodnevnog rituala!

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top