Skip to content
Akcija

Čaj od ploda koprive

Ocenjeno sa 0 od 5
(budite prvi sa ocenom)

Original price was: 309.00 RSD.Current price is: 263.00 RSD. (sa PDV)

Deluje stimulativno na organe za varenje, bubrege i jetru, kao i na metabolizam masnoća. Pomaže jačanje organizma, za čišćenje krvnih sudova i sniženje masnoća u krvi.

Šifra proizvoda: 604050 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

ČAJ OD PLODA KOPRIVE  –  Moć bilja

Sastav:  
Plod koprive (Urticae fructus)

Osobine: Plod koprive sadrži mineralne materije (soli kalijuma, kalijuma, gvožđa, kalcijuma i fosfora), silicijumovu kiselinu, polisaharide, lektine i masno ulje.

Aktivni sastojci PLODA KOPRIVE deluju stimulativno na funkcije organa za varenje, bubrega i jetre, kao i na metabolizam masnoća.

Upotreba PLODA KOPRIVE preporučuje se : kao tonik, za jačanje organizma, za čišćenje krvnih sudova i sniženje nivoa masnoća u krvi.

Ograničenja u upotrebi : Usled nedostatka podataka o bezbednosti, upotreba se ne savetuje tokom trudnoće, dojenja ni kod dece mlađe od 12 godina.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu kafenu kašičicu ploda koprive preliti sa 200ml ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da odstoji 10-15min, pa procediti. Piti tri puta dnevno po šolju čaja. Plod se može pomešati sa medom (50g ploda na 500g meda) i uzimati 2 do 3 puta dnevno po kafenu kašićicu pre jela.

Pakovanje: 50 g

Recenzije

Još nema komentara.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top