skip to Main Content

Čaj kod zapaljenja bubrega (Čaj broj 16)

5.0 (1 review)

396 RSD

Šifra proizvoda: 610161 Kategorija:

Opis

ČAJ KOD ZAPALJENJA BUBREGA  –  Moć bilja
Sastav:  
Seme lana (Lini semen)
Plod šipurka (Cynosbati fructus)
Herba rastavića (Equiseti herba)
List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)
List breze (Betulae folium)
Cvet nevena (Calendulae flos)
Koren zečijeg trna (Ononidis radix)

 

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), sterole, saponine, saponozide (kalendulozid), kalendulin, triterpenske alkohole i druge terpenoide, flavonoide, polisaharide, poliacetilene, cijanogene glikozide, sluzi, pektine, flavonoide, tanine, voćne kiseline, fenil karbonske kiseline, silicijumovu kiselinu, karotenoide i vitamine C, E i K.
Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod zapaljenja bubrega svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija urinarnog sistema, takođe, svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja. Aktivni sastojci koji ulaze u sastav ove čajne mešavine deluju i protivupalno, kao i na ublažavanje grčeva i bolova kod upale bubrega.

Upotreba ČAJA KOD ZAPALJENJA BUBREGA preporučuje se: kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanja.

Ograničenja u upotrebi : Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba Čaja kod zapaljenja bubrega.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Piti tri puta dnevno po 200 ml
nezaslađenog čaja posle jela.

Pakovanje: 100 g

1 recenzija za Čaj kod zapaljenja bubrega (Čaj broj 16)

  1. Ksenija

    Trebalo bi da napisete broj caja. Kad narucujem cajeve kod vas, obicno se trazi da kazem broj.

    • Zorica Drazic

      Čajna mešavina kod zapaljenja bubrega je pod brojem 16.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top