skip to Main Content
Akcija

Čaj kod uznemirenosti, straha i duševne napetosti

360 RSD 306 RSD

5.0 (3 reviews)
Šifra proizvoda: 610021 Kategorija:

Opis

ČAJ KOD UZNEMIRENOSTI, STRAHA I DUŠEVNE NAPETOSTI  –  Moć bilja
Sastav:
Šišarice hmelja (Lupuli strobuli)
Herba pitome nane (Menthae piperitae herba)
Herba matičnjaka (Melissae herba)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
Cvet lipe (Tiliae flos)
Koren odoljena (Valerianae radix)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži iridoidne monoterpene – valepotrijate, triterpene, seskviterpenske ketone i kiseline, sterole, cijanogene glikozide, leukoanocijanidine, alkaloide, germakranolide, poliacetilene, flavonoide, tanine, skrob, etarska ulja (bogata proazulenom i mentolom), organske kiseline i šećere.
Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod uzmenirenosti, straha i duševne napetosti deluju opuštajuće i blago umirujuće na nervni sistem kao i na uspostavljanje prirodnog ritma u slučaju poremećaja sna. Takođe, aktivni sastojci ove čajne mešavine povoljno deluju na ublažavanje grčeva i olakšanje varenja, kao i na ublažavanje bolova, a povoljno deluju i na normalizovanje povišenog krvnog pritiska.

Upotreba  ČAJA KOD UZNEMIRENOSTI, STRAHA I DUŠEVNE NAPETOSTI preporučuje se: osobama izloženim svakodnevnom stresu, kod nervoze, napetosti i kod povremenih poremećaja sna.

Ograničenja u upotrebi : Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba Čaja kod uznemirenosti, straha i duševne napetosti.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Aktivni sastojci prisutni u lekovitom bilju koje ulazi u sastav ove čajne mešavine mogu uticati na metabolizam određenih lekova, stoga preporučujemo da se o upotrebi Čaja kod uznemirenosti, straha i duševne napetosti uz redovnu medikamentoznu terapiju posavetujete sa lekarem ili farmaceutom.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Zasladiti medom. Piti tri puta dnevno posle jela po 200 ml čaja. Deci davati prema uzrastu.

Pakovanje: 100 g

3 recenzije za Čaj kod uznemirenosti, straha i duševne napetosti

 1. Marko

  Mogu li ovaj caj da koristim zajedno sa vasim kapima za smirenje i kako se koriste ta 2 proizvoda vasa?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Čaj može da se koristi istovremeno kada i Kapi za umirenje. Kapi možete dodati u čaj radi jačeg dejstva, ili ih koristiti tokom dana, kada ste van kuće i niste u mogućnosti da pripremite čaj.

 2. Mirka

  Svako veče šolja 2 sata pre spavanja i konačno spavam kako treba. Tačnije odmah utonem u san .

 3. Amela

  Dobar dan ja zivim u America I Volila bi da kupim ovaj caj ima Jaku nerovozu u zelcu uznemirim se puno udari mi uglavu od straha i pocne da se trees ako mi mozete javiti gdje we moze kupiti . Hvala unaprijed 😊5

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top