skip to Main Content

Čaj kod šuljeva (Čaj broj 23)

5.0 (7 reviews)

376 RSD

Šifra proizvoda: 610231 Kategorija: Oznaka:

Opis

ČAJ KOD ŠULJEVA – Moć bilja

Sastav:

Herba rusomače (Bursae pastoris herba)
Cvet kamilice (Chamomillae flos)
Kora krušine (Frangulae cortex)
Koren zečijeg trna (Ononidis radix)
Seme lana (Lini semen)
List matičnjaka (Melissae folium)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
List kupine (Rubi fruticosi folium)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži antrahinonske glikozide (frangulin A i B i glukofrangulin A i B), cijanogene glikozide, germakranolide, poliacetilene, triterpene, sterole, seskviterpenske laktone, tanine, holin, peptide sa hemostiptičkim dejstvom, peptidne alkaloide, biogene amine, aminokiseline, proteine, karotenoide, glukozinolate, vitamin K, flavonoide, tanine, organske kiseline i etarska ulja (bogata proazulenom). Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod šuljeva povoljno deluju na tonus hemoroidalnih vena i zaustavljanje krvarenja. Antrahinonski glikozidi povoljno deluju na ubrzanje crevnog tranzita stimulisanjem crevne peristaltike i povećanjem volumena crevnog sadržaja usled svojih hidrofilnih osobina, dok sluzi prisutne u lekovitom bilju koje ulazi u sastav ove čajne mešavine oblažu crevnu sluzokožu ublažavajići iritaciju, a deluju i na omekšavanje stolice čime se olakšava pražnjenje. Takođe, aktivni sastojci bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine deluju i antisptično i protivupalno.

Upotreba ČAJA KOD ŠULJEVA preporučuje se: za olakšanje varenja, regulisanje stolice  i ublažavanje tegoba izazvanih šuljevima.

Ograničenja u upotrebi : Tokom trudnoće i dojenja, uz saglasnost lekara, Čaja kod šuljeva može se koristiti u kraćem vremenskom periodu.

 Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti i zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Piti dva puta dnevno po 200 ml zaslađenog čaja posle jela.

Pakovanje: 100 g

7 recenzija za Čaj kod šuljeva (Čaj broj 23)

 1. Bojana keric

  Dali mogu naruciti caj protiv suljeva 1 kutiju

  • Institut Dr Josif Pancic

   Čaj trenutno nemamo na zalihama pa ga nije moguće poručiti dok ne bude ponovo u prodaji. Stranice se redovno ažuriraju, i kada se pojavi u prodaji moći ćete ga poručiti klikom na zeleno polje sa natpisom „dodaj u korpu“ koje se nalazi odmah ispod naziva proizvoda na stranici.

 2. Dr X

  Ekstra, svaka preporuka…

 3. NenadKD

  Imam 43 godine. Ovaj čaj pijem već mjesec dana u kontinuitetu dva puta dnevno i mnogo mi pomaže protiv krvarenja unutrašnjih hemoroida. Želim samo da Vas upitam dali ima nekih ograničenja u dužini korištenja ovog čaja?!
  Unapred hvala na odgovoru!
  Lijep pozdrav iz Kozarske Dubice
  Nenad

 4. Anonimni

  Poštovani, da li čaj samo reguliše stolicu ili deluje bas na hemoroide.. Obzirom da imam problem sa unutrasnjim a i spoljašnjim hemoroidima?

 5. Deda Miki

  pravi lek!

 6. Tanja

  Odličan čaj. Sve preporuke.

 7. Nikola

  Odlican caj. Mnogo mi je pomogao.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top