Skip to content
Nema na stanju!

Čaj kod krvarenja (Čaj broj 94)

4.67 (3 reviews)

803.00 RSD (sa PDV)

Povoljno deluje na kapilare čime se ubrzava zaustavljanje krvarenja. Preporučuje se kod produženih vaginalnih krvarenja i krvarenja iz hemoroida, kao i kod prisustva krvi u mokraći.

Nema na stanju!

Šifra proizvoda: 611942 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

ČAJ KOD KRVARENJA  – Moć bilja

Sastav:

List koprive (Urticae folium)
Herba rusomače (Bursae pastoris herba)
Herba rastavića (Equiseti herba)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži peptide sa hemostiptičkim dejstvom, slobodne amine (acetilholin, betain, holin, histamin, serotonin), aminokiseline, organske kiseline (oksalnu, mravlju, silicijumvu),  flavnoide, karotenoide, tanine, glukozinolate, šećere, alkaloide, germakranolide, poliacetilene, triterpene, sterole, cijanogene glikozide, organske kiseline, silicijumovu kiselinu, etarsko ulje (koje sadrži proazulen) i vitamin K.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod krvarenja povoljno deluju na stabilizaciju membrana kapilara čime se ubrzava zaustavljanje krvarenja.

Upotreba ČAJA KOD KRVARENJA preporučuje se: za ublažavanje tegoba kod produženih vaginalnih krvarenja i krvarenja iz hemoroida, kao i u slučaju prisustva krvi u mokraći.

Način pripreme i upotrebe čaja: Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa 1 litar hladne vode. Sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji 1 sat. Procediti i dobijenu količinu čaja popiti u toku dana.

Pakovanje: 200 g

3 recenzije za Čaj kod krvarenja (Čaj broj 94)

 1. Tamara

  Da li se moze koristiti za ranicu na grlicu koja krvari?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Ranica na grliću materice koja krvari zahteva da se hitno obratite ginekologu radi dodatne dijagnostike i terapije. Kapi možete koristiti kao pomoćno sredstvo.

 2. Brankica

  Poštovani,
  Koliko dugo trebam piti čaj kod stanja menoragije i popucalih kapilara na nogama? Da li imate preporučiti još neku čajnu mešavinu kod ovih stanja? Hvala puno.

  • Institut Dr Josif Pancic

   Čaj možete koristiti do postizanja poboljšanja, tokom 4-6 nedelja u kontinuitetu. Međutim, ukoliko posle 2 nedelje upotrebe ne dođe ni do kakvog poboljšanja, potrebno ja da se obratite lekaru radi odgovarajuće dijagnostike i terapije. Uz čaj možete koristiti i Kapi protiv krvarenja.

 3. Zvezdana

  Postovani,da li se ovaj caj moze pripremati na drugi nacin tj da li se moze pripremati manja kolicina dnevno i koliko dugo u kontinuitetu se preporucuje njegovo konzumiranje kod produzenog menstrualnog krvarenja?Hvala

  • Institut Dr Josif Pancic

   Preporuka za pripremu i upotrebu čaja je navedena u uputstvu, a čaj se može koristiti onoliko dugo u kontinuitetu koliko je potrebno da se postigne prestanak krvarenja – sve vreme trajanja menstrualnog krvarenja.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top