skip to Main Content

Filter čaj-narodni čaj

5.0 (3 reviews)

157 RSD

Šifra proizvoda: 621032 Kategorija:

Opis

FILTER ČAJ – NARODNI ČAJ

 

Sastav:  Herba rtanjskog čaja (Saturejae montanae herba)

Herba izopa (Hyssopi herba)

List pitome nane (Menthae piperitae folium)

Cvet zove (Sambuci flos)

Cvet hibiskusa (Hibisci flos)

 

Primena: Aktivni sastojci biljaka koje ulaze u sastav Filter narodnog čaja povoljno deluju na digestivni, respiratorni i urinarni sistem, pa se upotreba čaja tradicionalno preporučuje tokom jesenjih i zimskih meseci, kao preventiva ili za olaksanje tegoba kod bakterijskih ili virusnih infekcija.

Način pripreme i upotrebe čaja: Jednu filter kesicu narodnog čaja preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 5 minuta, procediti. Piti 3-4 puta dnevno po šolju čaja.

Pakovanje: 20 filter kesica

3 recenzije za Filter čaj-narodni čaj

 1. Čaja i dalje nema

  Zašto i dalje nema ovog divnog čaja? I ne samo njega? Baš Vam je neka nestašica mnogih proizvoda. Korena maslačka nema, a preko mi je potreban. Šta se dešava?

 2. Filter čaj-narodni čaj (potvrđen vlasnik)

  Cela kuća miriše na čaj, bez pbzira što je u filter kesici, za svaku preporuku, telo prepoznaje ono što mu prija, preporučujem i zovu, rtanjski, čaj od smilja. Uz srdačan pozdrav, da nam još dugo, dugo trajete,
  Anastazija Tomić

 3. Nestašica

  Čaj je izuzetan,fantastičan, divan… ali ga već neko vreme nigde nema, ni u apoteci u kojoj sam redovno kupovala, a vidim ni na sajtu. Zašto je to tako? Da li je moguće da ga više neće biti?

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top