skip to Main Content

Čaj za ublažavanje tegoba kod kamena u bubregu (Čaj broj 12)

5.0 (1 review)

366 RSD

Šifra proizvoda: 610121 Kategorija: Oznaka:

Opis

ČAJ ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD KAMENA U BUBREGU   –  Moć bilja

Sastav:  
Plod mirođije (Anethi fructus)
List breze (Betulae folium)
Plod šipurka (Cynosbati fructus)
Herba rastavića (Equiseti herba)
Plod kleke (Juniperi fructus)
Koren zečjeg trna (Ononidis radix)
List peršuna (Petroselini folium)
List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ČAJA ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD KAMENA U BUBREGU sadrži voćne kiseline, fenil karbonske kiseline, kafenu i hlorogensku kiselinu, silicijumovu kiselinu, hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), iridoide, saponine, triterpenske alkohole, tanine, flavonoide, furokumarine, kumarine (umbeliferon i skopoletin), etarska ulja (bogata karvonom, dilapiolom, apiolom i miristicinom) i vitamine A, B1, B2, C, E i K.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja i na sprečavanje formiranja peska i kamena u bubrezima. Takođe, svojim antiseptičnim dejstvom aktivni sastojci deluju preventivno na eventualne infekcije mokraćnih kanala, a jedinjenja sa spazmolitičnim efektom deluju na ublažavanje bolova i grčeva glatke muskulature mokraćnih puteva.

Upotreba ČAJA ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD KAMENA U BUBREGU preporučuje se : kao preventiva ili u slučaju bolova, grčeva i otežanog mokrenja usled prisustva kamena ili peska u bubregu.

Ograničenja u upotrebi : tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina ne preporučuje se upotreba Čaja za ublažavanje tegoba kod kamena u bubregu.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat, procediti. Piti tri puta dnevno pre jela po 200 ml zaslađenog čaja.

Pakovanje: 100 g

1 recenzija za Čaj za ublažavanje tegoba kod kamena u bubregu (Čaj broj 12)

  1. bubaaa (potvrđen vlasnik)

    odličan!

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top