skip to Main Content
013/2517-559 institut@mocbilja.rs

Čaj kod bakterija u mokraći za odrasle 100g

355 RSD

Ocenjeno 4.50 od 5 na osnovu 4 ocene kupca
4.5 (4 reviews)
SKU: 610841 Kategorija:

Opis

ČAJ KOD BAKTERIJA U MOKRAĆI ZA ODRASLE – Moć bilja

Sastav:

Herba vranilove trave (Origani herba)
Herba ždraljike (Meliloti herba)
Herba rastavića (Equiseti herba)
List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)
List peršuna (Petroselini folium)
List breze (Betulae folium)

 

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), flavonoide, iridoide, triterpenske alkohole, tanine, saponine, kumarine, furokumarine, etarsko ulje (bogato timolom, karvakrolom, apiolom i miristicinom), rozmaricinsku, kafenu, protokatehinsku i silicijumovu kiselinu, fenil karbonske kiseline, i vitamine A, B1, B2, i C.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čajne mešavine kod bakterija u mokraći za odrasle  deluju antimikrobno na bakterije koje izazivaju infekcije urinarnog sistema, takođe, deluju diuretično – podstiču izlučivanja mokraće a svojim spazmolitičnim svojstvima deluju na ublažavanje grčeva i bolova nastalim usled upale sluzokože bešike i mokraćnih kanala.

Upotreba ČAJA KOD BAKTERIJA U MOKRAĆI ZA ODRASLE preporučuje se: za ublažavanje tegoba kod bakterijskih infekcije mokraćne bešike i mokraćnih kanala.

Ograničenja u upotrebi : Upotreba Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina.

 Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Aktivni sastojci biljaka koje ulaze u sastav ove čajne mešavine mogu uticati na metabolizam antikoagulanasa, stoga preporučujemo da se osobe koje koriste antikoagulanse o upotrebi Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle posavetuju sa svojim lekarem ili farmaceutom.

 Način pripreme i upotrebe čaja: Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa 1 litar hladne vode. Sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji 1 sat. Procediti i dobijenu količinu čaja popiti u toku dana.

Pakovanje: 100 g

4 recenzije za Čaj kod bakterija u mokraći za odrasle 100g

 1. Ocjenjeno 5 od 5

  Jovana

  Mogu samo da Vam zahvalim na ovom caju. Spasonosno resenje za esherihiju

 2. Ocjenjeno 5 od 5

  Esheriacoli

  Imam eser.coli u spermi…Da li smem da pijem caj protiv bakterija?Hvala

  • Zorica Drazic

   Upotreba Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle preporučuje se kod infekcija uro-genitalnog trakta i može se koristiti i kod prisustva bakterija u spermi kao i kod vaginalnih infekcija E.coli.

 3. Ocjenjeno 5 od 5

  Zora

  Koliko dugo se moze ovaj caj moze upotrebljavati.

 4. Ocjenjeno 3 od 5

  Sunčica

  Koliko dugo se ovaj čaj smije piti? Može li se piti uz Naturoplex tablete? Da li jedno drugom poništavaju djelovanje uz uzajamno korišćenje? Hvala

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top