skip to Main Content
Nema na stanju!

Vagitorije kantarion

5.0 (5 reviews)

289 RSD

Nema na stanju!

Šifra proizvoda: 645010 Kategorije: ,

Opis

VAGITORIJE KANTARION  –  Moć bilja

Sastav:
Ulje kantariona i etarsko ulje čajnog drveta

Osobine: Ulja koja ulaze u sastav Kantarion vagitorija sadrže antrahinonske derivate hipericin i pseudohipericin, ksantone, terpinen, eukaliptol, terpineol, alfa-pinen.

Primena: Aktivni sastojci ulja kantariona i etarskog ulja čajnog drveta svojim epitelizujućim, protivupalnim, antiseptičnim i antiviralnim efektom olakšavaju uspostavljanje normalne vaginalne flore i deluju umirujuće na iritiranu vaginalnu sluzokožu i pa se upotreba KANTARION VAGITORIJA preporučuje kod pojačanog vaginalnog sekreta, kod vaginalnog herpesa i cervikalne displazije, kao i kod poremećaja sastava vaginalne flore usled upotrebe antibiotika.

Način upotrebe: Kod upala praćenih pojačanim vaginalnim sekretom 1 vagitoriju 1 do 2 puta dnevno tokom 5 dana. Kod vaginalnog herpesa i cervikalne displazije 1 vagitoriju dnevno tokom 30 do 60 dana. Terapija se može produžiti u zavisnosti od stanja bolesti.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 10 vagitorija

5 recenzija za Vagitorije kantarion

 1. Rada (potvrđen vlasnik)

  Poštovani,

  Da li biste mi mogli reći koliko dugo bi bilo dobro koristiti vaginalete sa kantarionom i ujem čajnog drveta ukoliko postoji ranica na materici (ektopija sa poljem mozaika) i mogući hpv virus?

  Pozdrav

  • Institut Dr Josif Pancic

   Kantarion vagitorije možete koristiti i dva meseca u kontinuitetu, ukoliko tokom tog perioda ne dođe do poboljšanja, potrebno je pristupiti klasičnoj terapiji.

 2. iva

  Kada će proizvod biti dostupan?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Za sada još uvek nemamo precizne informacije o tome kada ćemo Kantarion vagitorije imati na stanju. Stranice se redovno ažuriraju, tako da će informacija o dostupnosti biti objavljena kada se proizvod pojavi u prodaji. Savetovali bismo da povremeno proverite stranicu kako biste bili obavešteni.

 3. Andjela Matic (potvrđen vlasnik)

  Sjajne su, pomazu oko kandide, meni su mnogo pomogle, dve dnevno mesec dana i sve je ok.

 4. mirjana.sojic81 (potvrđen vlasnik)

  Prezadovoljna sam. Preporuka za problem sa kandidom, treba samo biti uporan i ponavljati terapiju posle svakog menstrualnog ciklusa nekoliko meseci uzastopno, zavisno od upornosti infekcije kandidom i stanja imunog sistema.

 5. Marina

  Odlicno delotvorne kod blagih infekcija .

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back To Top