Skip to content
Akcija

Uljani gel protiv ujeda komaraca

5.0 (2 reviews)

Original price was: 631.00 RSD.Current price is: 536.00 RSD. (sa PDV)

Aromatični sastojci esencijalnih ulja deluju repelentno, pa se preporučuje kao efikasna zaštita od insekata. Nakon nanošenja, koža je zaštićena od uboda komaraca 3-4 sata.
Šifra proizvoda: 642130 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

ULJANI GEL PROTIV UJEDA KOMARACA  –  Moć bilja

Sastav:
Mešavina esencijalnih ulja (lavande, čajnog drveta, limun trave, zdravca i vetivera) u maslinovom ulju i ulju avokada

Osobine: Etarska ulja lavande, čajnog drveta, limun trave, zdravca i vetivera sadrže terpinen, eukaliptol, terpineol, limonen, viridiflorol, alfa-pinen, linalol, linalil-acetat, citral, citronelol, geraniol, mentol, vetiverol, b-vetivone, vetivene i furfural.

Primena: Aromatični sastojci esencijalnih ulja, koja ulaze u sastav ovog proizvoda, deluju repelentno, pa se upotreba GELA PROTIV
UJEDA KOMARACA preporučuje kao efikasna zaštita od insekata. Nakon nanošenja, koža je zaštićena od uboda komaraca 3-4 sata.

Ograničenja u upotrebi: Preparat je namenjen isključivo za spoljnu upotrebu. Usled nedostatka podataka o bezbednosti, upotreba gela se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Upozorenje : Gel se ne sme nanositi na oštećenu kožu.

Način upotrebe: Ravnomerno u tankom sloju naneti gel na otkrivene delove kože.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 50 ml

2 recenzije za Uljani gel protiv ujeda komaraca

 1. dekapaja (potvrđen vlasnik)

  Probala sam gel u različitim uslovima, na jezeru, na terasi kuće u prirodi pod upaljenim svetlom, u šumi i mogu reći da ni jedan ujed komarca nisam imala. Toplo preporučujem!

  • Institut Dr Josif Pancic

   Najlepše Vam zahvaljujemo na komentaru, raduje nas što ste zadovoljni delovanjem Uljanog gela protiv ujeda komaraca. Verujemo da će Vaše iskustvo biti korisno i ostalim posetiocima naše stranice.

 2. Marina (potvrđen vlasnik)

  Sjajan proizvod koji uspešno štiti od komaraca oko 3 sata, a potom zahteva još jedno nanošenje. Izuzetno prijatnog mirisa.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top