Skip to content

Uljani gel protiv ujeda komaraca

5.0 (2 reviews)

631.00 RSD (sa PDV)

Aromatični sastojci esencijalnih ulja deluju repelentno, pa se preporučuje kao efikasna zaštita od insekata. Nakon nanošenja, koža je zaštićena od uboda komaraca 3-4 sata.
Šifra proizvoda: 642130 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

ULJANI GEL PROTIV UJEDA KOMARACA  –  Moć bilja

Sastav:
Mešavina esencijalnih ulja (lavande, čajnog drveta, limun trave, zdravca i vetivera) u maslinovom ulju i ulju avokada

Osobine: Etarska ulja lavande, čajnog drveta, limun trave, zdravca i vetivera sadrže terpinen, eukaliptol, terpineol, limonen, viridiflorol, alfa-pinen, linalol, linalil-acetat, citral, citronelol, geraniol, mentol, vetiverol, b-vetivone, vetivene i furfural.

Primena: Aromatični sastojci esencijalnih ulja, koja ulaze u sastav ovog proizvoda, deluju repelentno, pa se upotreba GELA PROTIV
UJEDA KOMARACA preporučuje kao efikasna zaštita od insekata. Nakon nanošenja, koža je zaštićena od uboda komaraca 3-4 sata.

Ograničenja u upotrebi: Preparat je namenjen isključivo za spoljnu upotrebu. Usled nedostatka podataka o bezbednosti, upotreba gela se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Upozorenje : Gel se ne sme nanositi na oštećenu kožu.

Način upotrebe: Ravnomerno u tankom sloju naneti gel na otkrivene delove kože.

Čuvanje: Na tamnom i hladnom mestu.

Rok upotrebe: 18 meseci.

Pakovanje: 50 ml

2 recenzije za Uljani gel protiv ujeda komaraca

 1. dekapaja (potvrđen vlasnik)

  Probala sam gel u različitim uslovima, na jezeru, na terasi kuće u prirodi pod upaljenim svetlom, u šumi i mogu reći da ni jedan ujed komarca nisam imala. Toplo preporučujem!

  • Institut Dr Josif Pancic

   Najlepše Vam zahvaljujemo na komentaru, raduje nas što ste zadovoljni delovanjem Uljanog gela protiv ujeda komaraca. Verujemo da će Vaše iskustvo biti korisno i ostalim posetiocima naše stranice.

 2. Marina (potvrđen vlasnik)

  Sjajan proizvod koji uspešno štiti od komaraca oko 3 sata, a potom zahteva još jedno nanošenje. Izuzetno prijatnog mirisa.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top