skip to Main Content

SILYMILL

4.8 (5 reviews)

919 RSD

Šifra proizvoda: 643083 Kategorija:

Opis

Biljni proizvod za normalnu funkciju jetre i normalno varenje
Aktivni sastojci:                                                                                                                             2 kapsule          3 kapsule

Suvi ekstrakt ploda badelja (Silybum marianum) 20-25:1 (80% silimarina)                        170mg                255mg
Suvi ekstrakt herbe hajdučke trave (Achillea millefolium) 6-7:1                                           92mg                  138mg
Ostali sastojci: laktoza, kukuruzni skrob, želatin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (E551), boje (E171, E172)

Namena: SILYMILL je dodatak ishrani, u čiji sastav ulaze ekstrakti ploda badelja i herbe hajdučke trave koji podržavaju normalno funkcionisanje jetre i normalizuju varenje. Preparat efikasno ublažava i tegobe izazvane poremećajem varenja kao što su dispepsija, bolovi i grčevi u stomaku, nadimanje, privremeni gubitak apetita. Gorki i aromatični sastojci lekovitog bilja utiču na bolje stvaranje i izlučivanje žuči. SILYMILL se može se koristiti kao pomoćno sredstvo u lečenju hroničnih inflamatornih bolesti jetre i ciroze jetre.

Način primene: 2-3 puta dnevno po jedna kapsula

Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Proizvod se ne može koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu i nije namenjen dijagnozi, prevenciji i lečenju bolesti. Proizvid sadrži laktozu.

Upozorenja: Ne preporučuje se upotreba proizvoda osobama koje su osetljive na neki od njegovih sastojaka. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, maloj deci i adolescentima mlađim od 18 godina. Pre upotrebe proizvoda pažljivo pročitati priloženo uputstvo.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25C, van domašaja dece.

Rok trajanja: 24 meseca

Neto količina: 30 kapsula (7,93g)

5 recenzija za SILYMILL

 1. Milena

  Postovani,

  da li mogu preventivno da se piju i da li smeta to sto imam mali miom na materici tj da li smem da ih pijem, ne koristim nikakve terapije zbog mioma?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Silymill kapsule možete koristiti preventivno, kao pomoć fiziološkim funkcijama jetre. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav kapsula, prema do sada dostupnim podacima, ne bi trebalo da utiču na postojeći miom na materici.

 2. Djordje Radovanovic (potvrđen vlasnik)

  Poštovani, u slučaju da osoba ne može da proguta kapsulu, da li se sadržaj može uzeti bez same kapsule ili to ne preporučujete? Hvala unapred!

  • Institut Dr Josif Pancic

   Preporuka je da se kapsule progutaju cele.

 3. Marija

  Poštovsni,
  Molim Vas za informaciju koji od čajeva se koristi sa ovim kapsulama, za masnu jetru?
  Molim Vas za link čaja.
  Hvala.

 4. Herman

  Da li preporučujete ovaj preparat kod problema sa presavijenom žučnom kesom?

  • Institut Dr Josif Pancic

   Proizvod povoljno deluje na jetru i lučenje žuči i može se koristiti i kod tegoba izazvanih presavijenom žučnom kesom.

 5. Jovana

  Poštovani, da li se ove kapsule mogu koristiti kod dijagnoze karcinoma kože i da li preporučujete neki drugi proizvod? Hvala!

  • Institut Dr Josif Pancic

   Kapsule su pre svega namenjene za oporavak jetrinog tkiva, a mogu se koristiti i kod karcinoma kože. Kod malignih bolesti obično preporučujemo upotrebu Čajne mešavine “Calendulae compositum” u ciklusima od po tri meseca redovne upotrebe sa po mesec dana pauze između dva ciklusa upotrebe.

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top