skip to Main Content

Hachinoto

Dejan pitao\la 9 sati pre

Postovani,
vec imam ogromno pozitivno iskustvo sa vasim cajevima pa se nadam da imate pomoc i u ovom za mene sad najtezem slucaju. Rec je o mom detetu rodjenom januara 2010 i danas mu je na klinici u Tirsovoj dijagnostikovana  HIPOTIREOZA U HASHINOTO TIROIDITISU.
Saljem Vam nalaze :
IMUNOHEMIJA:
TSH-15.53    (vrednosti normale 0.35-4.94)
ANTI-TG-412.5   (vrednosti normale manje od 4.11)
ANTI-TPO-265.3   (vrednosti normale manje  5.61)
 
KKS 3 Diff(V) to su nalazi:
LY%——–54.8
MO%——–6.9
GR%——–38.3
ova tri nalaza nemaju granicne vrednosti nego ne bi trebalo uopste da imaju vrednost
dobio je terapiju EUTIROX od 25 mcg svako vece i da pocne sto pre tj odma veceras.
 
Vama puno hvala i na bilo kakvom savetu i podrsci
pozdrav
 

1 A
Institut Dr Josif Pancic odgovorio 2 sata pre

Poštovani Dejane,
obzirom na rezultate laboratorijskih analiza i uzrast Vašeg deteta, preporučujemo da poštujete terapiju koju je odredio endokrinolog. Hormoni štitaste žlezde utiču na brojne metaboličke procese koji su od vitalnog značaja za njegov skladan rast i razvoj, a o svakoj upotrebi lekovitog bilja uz preporučenu terapiju potrebno je posavetovati se sa lekarem. Naša Čajna mešavina kod strume nije namenjena za upotrebu u dečjem uzrastu. Preporučili bismo da tokom prvih šest meseci terapije pratite stanje, pa ukoliko pojedini simptomi opstaju, možete nam se obratiti kasnije kako bismo Vam preporučili lekovito bilje za njihovo ublažavanje.
Srdačan pozdrav,

Back To Top