Skip to content
PitanjaGrupa pitanja: Muškarci - urogenitalni traktEšerishija koli u prostati
Aleksandar pitao\la 4 godine pre

Pre oko godinu i po dana nakon pojave krvi u ejakulatu, ustanovljeno je pristustvo ešerihije koli u spermokulturi. Nakon tretmana antibioticima uz vitamin C i conprostu forte i \“zalečenja\“ ešerihija se vraćala nakon nekoliko meseci na šta mi je uvek signal davalo prisustvo krvi u ejakulatu i to u četiri navrata. Poslednji put sam koristio i palisept uz antibiotik. Sada trenutno pijem Vaš čaj 84 (druga tura) i palisept.
Da li savetujete da se  pije čaj 6 (Čaj za ublažavanje tegoba kod upale prostate) u kombinaciji sa palisept kapsulama, kao bolja kombinacija i u kom vremenskom periodu. Lekar mi je propisao palisept 2 x 2 kapsule 7 dana, a potom 21 dan samo 2 uveče pred spavanje. Da li postoji neko ograničenje koliko se dugo smeju piti palisept kapsule? Takođe čajevi 84 i 6, mogu li se u dužem vremenskom periodu koristiti? I ima li smetnju ukoliko se istovremeno uz napred pomenuto uzima i ulje divljeg origana?

1 A
Institut Dr Josif Pancic odgovorio 4 godine pre

Poštovani Aleksandre,
za upotrebu Čajne mešavine 84 i Čajne mešavine 6 nema ograničenja, preporuka je da se koriste do postizanja negativnog nalaza na prisustvo bakterija. Palisept takođe možete koristiti duže vremena, i u cilju prevencije. Palisept kapsule već sadrže aktivne sastojke izolovane iz ulja divljeg origana, tako da ulje i kapsule možete koristiti naizmenično.
Srdačan pozdrav,

Back To Top