skip to Main Content

Čiščenje organizma

PitanjaGrupa pitanja: Grupa raznoČiščenje organizma
Anonimna pitao\la 2 godine pre

Još jednom koristim priliku da pohvalim vaše preparate koje koristimo suprug i ja već duže vreme, nešto po vašoj preporuci a najvećim delom po sopstvenom izboru. Pitanje: treba nam stručna preporuka za program kompleksnog čišćenja organizma t.j. preporučena kombinacija vaših proizvoda koja bi uz prilagođenu ishranu i svakodnevne životne aktivnosti, imala efekte na nešto radikalnije čišćenje creva, jetre, bubrega i naročito antiparazitno čišćenje. Da li bi mogli da dobijemo detaljnija uputstva i preporuke u vezi s tim ili je to moguće u neposrednom kontaktu sa vašim stručnjacima u apotekama, t.j. ako su za to potrebne lične konsultacije, recite mi molim vas kada i na koji način bi to bilo izvodljivo? P.S. Tržište je prezasićeno raznim programima i preparatima za radikalno čišćenje organizma, antiparazitno i t.d….interesuje me vaše mišljenje o tome.

1 A
administrator Staff odgovorio 2 godine pre

Poštovana,
pre svega, najlepše zahvaljujemo na pohvalama i raduje nas što ste zadovoljni našim proizvodima. Za radikalnije čišćenje creva, jetre i bubrega preporučili bismo Vam našu Čajnu mešavinu za čišćenje organizma
(https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/caj-za-ciscenje-organizma/)
koja se pokazala vrlo efikasnom kod velikog broja korisnika naših proizvoda. Čajnu mešavinu treba koristiti šest sedmica u kontinuitetu.
Tokom tog perioda možete kao večernji obrok pripremati „detoks“ supu prema jednom od recepta koji su u prilogu teksta. Ishrana treba da bude bogata voćem i povrćem, ograničite unos masti i prerađevina, mlečne proizvode koristite u ograničenoj količini, a meso i ribu pripremajte sa malo masnoće, dinstanjem ili pecite u rerni. Ukoliko Vaša svakodnevica ne podrazumeva fizičke aktivnosti, bilo bi dobro da odvojite bar pola sata dnevno za šetnju parkom, takođe, bilo bi dobro da praktikujete i vežbe disanja, bar jednom dnevno. U narodnoj medicini kao sredstvo protiv parazita preporučuje se upotreba čaja od kore divljeg nara (https://www.mocbilja.rs/index.php/proizvod/caj-od-kore-ploda-divljeg-nara/).
Koru nara možete koristiti istovremeno sa Čajem za čišćenje organizma, a možete je i pomešati sa medom, prema uputstvu u tekstu. Ukoliko želite detaljnije konsultacije, možete zakazati posetu našem Savetovalištu
(telefon: 011/21-82-112).
Obzirom da nemamo iskustava ni pouzdanih povratnih informacija o delovanju programa i preparata za radikalno čišćenje organizma prisutnih na tržištu, ne bismo Vam mogli dati mišljenje o njima zasnovano na činjenicama. Verujemo da su takođe izrađeni po principima dobre proizvođačke prakse i da su u praksi pokazali delotvornost.
Srdačan pozdrav,

Back To Top