skip to Main Content

———Ja vec duze vreme imam problema sa kamenjem u bubregu koje se stvara i prolazi kroz mokracni kanal, stvarajuci mi probleme. U pitanu je struvit, kamen koji nastaje kao rezultat infekcije. Zanima me da li bi Palisept kapsule pomogle u ovom slucaju? Da li je sigurno, preporucljivo da ih uzimam kao prevenciju duze vreme? Koliko bi uzimala kapsula dnevno tada?

Poštovana, Palisept kapsule u cilju prevencije možete koristiti u količini od 2x1 kapsulu dnevno. Takođe, preventivno biste mogli koristiti i jednu šolju dnevno naše Čajne mešavine kod bakterija u mokraći za odrasle, naizmenično sa upotrebom Palisept-a.

Read more

———Poštovani, dobila sam rezultate urina koji ukazuju na postojanje E.Coli, analize urinokulture ću dobiti sutra. Izabrani lekar mi je savetovao da se obratim Vašoj apoteci i zatražio čaj koji bi se pravio po narudžbini+AB . Interesuje me, da li sa rezultatima treba da dodjem pravo do vas, ili vam se samo mogu javiti, pa naknadno dolazim po čaj, da li takvi čajevi već postoje u prodaji u apotekama… kakva je procedura?

Poštovana, Čajna mešavina kod bakterija u mokraći za odrasle i Čajna mešavina kod bakterija u mokraći za decu i trudnice su u redovnoj prodaji u našim Apotekama "Moć bilja" u Beogradu i Pančevu, takođe, istovremeno preporučujemo i upotrebu Palisept kapsula.…

Read more
Back To Top