Skip to content
Akcija

Čaj za bolju cirkulaciju BC (Čaj broj 54)

4.5 (2 reviews)

336.00 RSD (sa PDV)

Šifra proizvoda: 610541 Kategorija: Oznaka:

Opis

ČAJ ZA BOLJU CIRKULACIJU “BC”  –  Moć bilja
Sastav:  
Rizom iđirota (Calami rhizoma)
List sa cvetom gloga (Crataegi summitas)
Herba rastavića (Equiseti herba)
Herba srdačice (Leonuri herba)
Koren zečjeg trna (Ononidis radix)
List matičnjaka (Melissae folium)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
List masline (Olivae folium)
Koren odoljena (Valerianae radix)
Herba bele imele  (Visci albi herba)

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži kardiotonične amine, leokardin, izoflavonske glikozide, bufenolidne glikozide, cijanogene glikozide, sekoiridoidne heterozide, iridoide, iridoidne monoterpene – valepotrijate, germakranolide, poliacetilene, triterpene, seskviterpenske ketone i kiseline, sterole, oligomerne procijanidine, etarska ulja (bogata akoronom, β-azaronom, proazulenom), flavonoide, tanine, ursolnu i silicijumovu kiselinu, proteine, polipeptide, fenilpropane, lignane, biogene amine i polisaharide.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja za bolju cirkulaciju “BC” povoljno deluju na prokrvljenost i snagu kontrakcije srčanog mišića, na tonus krvnih sudova i perifernu cirkulaciju.

Upotreba ČAJA ZA BOLJU CIRKULACIJU “BC” preporučuje se : za poboljšanje periferne cirkulacije, kod neprijatnog osećaja hladnoće u dlanovima i stopalima.

Ograničenja u upotrebi : upotreba Čaja za bolju cirkulaciju BC čaj se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Čajna mešavina sadrži jedinjenja koja mogu uticati na metabolizam određenih lekova, stoga preporučujemo da se o upotrebi Čaja za bolju cirkulaciju “BC” uz redovnu medikamentoznu terapiju, posavetujete sa lekarem ili farmaceutom.

Način pripreme i upotrebe čaja: Dve supene kašike čajne mešavine preliti sa 500 ml ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji preko noći. Ujutro čaj procediti i piti tri puta dnevno.
Pakovanje: 100 g

2 recenzije za Čaj za bolju cirkulaciju BC (Čaj broj 54)

 1. Svetlana

  Poštovani,
  koliko vremena u kontinuitetu treba piti čaj i koliku pauzu praviti pre ponovne upotrebe čaja?
  Ja pijem vaš čaj broj 1 za regulaciju šećera u krvi, pa je moje pitanje da li istovremeno sa njim mogu piti i ovaj čaj, čaj broj 54?
  Naime, imam problem sa perifernom cirkulacijom.

  • Institut “Dr Josif Pančić”

   Čaj BC možete koristiti u ciklusima od po tri nedelje redovne upotrebe sa po nedelju dana pauze između dva ciklusa. Možete da ga pijete istovremeno sa Gluko Mix mešavinom biljnog čaja za normalni metabolizam glukoze (Čaj broj 1).

 2. Sandra

  Interesuje me pošto mi je suprug doživeo moždani udar ,dali sme piti BC čaj pošto su mu stalno ledene noge …

Leave a customer review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top