skip to Main Content

Smanjenje veličine mioma

Mia pitao\la 6 meseci pre

Postovani,
Molim Vas budite ljubazni da mi pomognete i objasnite mi koje od Vaših proizvoda treba da kupim i konzumiram ukoliko mi je cilj smanjenje veličine mioma.

U dilemi sam jer meni taj miom ne daje neke velike i konkretne tegobe, već samo brzo raste pa želim to da usporim i da ga po mogucnosti smanjim u obimu santimetara.

Procitala sam da Vas čaj za ublažavanje tegoba kod mioma zaustavlja krvarenje, a moje menstruacije su već prilično oskudne pa nisam sigurna da je dobra ideja i izbor da koristim taj čaj, posto se plašim da mi ciklus potpuno nestane.

Moj prioritet je smanjenje mioma.
Nisam radjala, pa ne bih nikako želela da čajevi i ostali prozivodi utiču na plodnost i generalno opšte stanje reproduktivnih organa.

Veliko hvala

1 A
Institut Dr Josif Pancic odgovorio 6 meseci pre

Poštovana Mia,
Ukoliko pažljivije pročitate tekst u opisu Čajne mešavine kod mioma videćete da nigde ne stoji informacija da čaj zaustavlja krvarenje već da ublažava tegobe kod obilnih menstrualnih krvarenja, što doprinosi normalizaciji ciklusa, a upotreba ove čajne mešavine ne dovodi do gubitka menstruacije niti poremećaja menstrualnog ciklusa, već uspostavljanju normalnih fizioloških funkcija reproduktivnog sistema.
Kod prisustva mioma uglavnom preporučujemo upotrebu Čajne mešavine kod mioma.
Osim ove čajne mešavine, u obzir dolazi upotreba Čajne mešavine „Calendulae compositum“ koja je namenjena za upotrebu kod cističnih, benignih ili malignih promena. I Čaj kod mioma i Čajna mešavina „Calendulae compositum“ se koriste u ciklusima od 3 meseca upotrebe u kontinuitetu, potom preporučujemo kontrolu kod ginekologa. Po potrebi, posle mesec dana pauze, možete ponoviti tromesečni ciklus upotrebe čaja.
Na plodnost povoljno utiče i Čajna mešavina „S“, a na regulisanje ciklusa Čaj za regulisanje menstruacije.
U cilju začeća, Čajna mešavina „S“ se može koristiti kontinuirano u ciklusima od po 3 meseca upotrebe sa mesec dana pauze između dva ciklusa upotrebe, s tim što sa upotrebom čaja treba prekinuti kada trudnoća bude potvrđena. Čaj za regulisanje menstruacije se može koristiti tokom više meseci, više uzastopnih mesečnih cilkusa, sve do postizanja željenog rezultata. Sa upotrebom čaja možete početi bilo kog dana između dve menstruacije i piti čaj do početka krvarenja, a tokom krvarenja pravite pauzu, pa sa upotrebom nastavite po završetku menstruacije.
Srdačan pozdrav,

Back To Top