skip to Main Content

Problemi sa miomom

Jelena Perović pitao\la 7 meseci pre

Poštovani/a,
Imam miom na zadnjem zidu materice prečnika oko 7-8 cm. Predlagali su mi otvorenu operaciju, ali su  od te ideje odustali u poslednjem trenutku kad su me primili u bolnicu, jer je miom prilično veliki i na nezgodnom mestu, te misle da bi sa njim morali da mi izvade i matericu. Pošto nisam rađala, ostavili su mi tu mogućnost. Probala bih Vašim čajevima da rešim ovaj problem. Uz problem sa miomom, imam Hashimoto hipotiroiditis, hijatus herniju, GERB i gastritis.
Zanima me da li je jednako efikasno da pijem Čaj od nadzemnog dela virka ili Čaj za održavanje odbrambene moći organizma ( Calendulae comp.)? Ovo pitam, pošto mi je lakši proces u vezi sa virkom, jer radim na terenu, pa mi je teško da uvek pripremim svežu šolju čaja.
Kakve su Vaše preporuke u vezi sa mojim problemom?
Srdačan pozdrav.
Jelena

1 A
Institut Dr Josif Pancic odgovorio 7 meseci pre

Poštovana,
i čajnu mešavinu „Calendulae compositum“ možete pripremiti ujutru za ceo dan, a možete piti i oba čaja istovremeno. Za ublažavanje gastritisa možete koristiti Čaj kod zapaljenja želudačne sluzokože, uz odgovarajući higijensko-dijetetski režim. 
U ponudi imamo i vodeno-alkoholne ekstrakte pojedinih lekovitih biljaka koji se uzimaju u obliku kapi, što je još jednostavnije za upotrebu. Kod mioma biste mogli koristiti mešavinu Kapi koprive, Kapi kantariona, Kapi rastavića, Kapi žalfije i Kapi virka. Od ove mešavine možete koristiti 3 puta dnevno po 30  kapi rastvorene u malo vode. Posle tri meseca redovne upotrebe preporučujemo kontrolu kod ginekologa, po potrebi, posle pauze od mesec dana možete ponoviti tromesečni ciklus upotrebe.
Srdačan pozdrav,

Back To Top