skip to Main Content
Vesna Vujanić pitao\la 1 mesec pre

Poštovani, 
Posle operacije mioma sam bila na terapiji Orvažil 3x dnevno i longacef 2xdnevno ( sve 5 dana), a bez probiotiaka, u bolničkim uslovima. To je uslovilo da pomenuta bakterija ispolji svoje dejstvo.
Pošto mi je Fe dosta opalo posle  operacije ( Hemoglobin 79), dobila sam terapiju za dizanje Fe. Sve vreme sam , tegobe vezane za klostridiju, podvlačila pod nus pojavu terapije Fe. Međutim, kad sam shvatila da je „vrag odneo šalu“, javila sam se lekaru. Najpre sam bila na terapili Orvažil 10 dana, 3xdnevno, pa je bakterija probila antibiotik i kasnije je zamenjena terapija Vankomicinom 10 dana 4x dnevno. Od kada sam koristila vankomicin, na režimu ishrane sam , a to je već skoro 40 dana. Dva dana u toku ovog  perioda, posle sprovedene terapije, imala sam  prolivaste stolice, sa naznakom prisutnosti bakterije.
Da li vi imate neki čaj koji bi mogla da koristim vezano za problem koji imam.  I da li bi bila pametno nešto uzimati za jačanje imuniteta. Fe sam uspela da vratim na normalu, odnosno da bude u granicama referentnih vrednosti.
Srdačan pozdrav,
Vesna Vujanić
 

Back To Top