Skip to content
PitanjaGrupa pitanja: Holesterol i trigliceridiHolesterol i trigliceridi
David pitao\la 3 godine pre

Poštovani, imao sam katastrofalne rezultate Gama GT, pre više od 2 meseca. Od tada sam krenuo da pijem vaš čaj za jetru. Na ponovljenim analizama, svi rezultati, pa i Gama GT su mi se vratili u referentne vrednosti, osim minimalno prekoracenog lošeg holesterola i triglicerida (koji su se takođe reguliasli i poboljšali u odnosu na prvobitno stanje).
Pre neki dan sam krenuo da pijem Čaj za regulisanje povišenog holesterola, ali od tada imam blagu neprijatnost u stomaku – nije bol, ali neka vrsta neprijatnosti, te sam želeo da pitam da li je moguće da mi se to dešava i zato što imam kamen u žuči? Da li bih mogao da koristim neki drugi vaš proizvod za regulisanje holesterola? Da li bih mogao da nastavim sa prethonim čajem za jetru, koji je napravio čudo od kada ga koristim? Ili preporučujete nešto drugo, kao alternativu, ukoliko imate iskustva sa prethodno postavljenim pitanjem u vezi sa kamenom u žuči i neprijatnostima koje osećam.
Unapred zahvalan

1 A
Institut Dr Josif Pancic odgovorio 3 godine pre

Poštovani Davide,
Čajna mešavina za regulisanje holesterola sadrži list artičoke čija upotreba može izazvati neprijatnosti i tegobe osobama koje imaju kamen u žučnoj kesi. Možete nastaviti sa upotrebom Čaja za jetru koji takođe povoljno deluje i na nivo holesterola.
Srdačan pozdrav,

Back To Top