skip to Main Content

Grčko seme

PitanjaGrupa pitanja: ČajeviGrčko seme
Milan muzičar pitao\la 1 sedmica pre

Poštovani, na internetu sam pročitao da je grčko seme dobro i za plodnost kod muškaraca, pa me interesuje da li je to tačno, odnosno da li ga i za to preporučujete? Ako se pije tri puta dnevno, kao što stoji u Vašem uputstvu, koliko dugo može ili treba da se pije? Da li duža upotreba škodi nečemu?

1 A
Institut Dr Josif Pancic odgovorio 1 sedmica pre

Poštovani Milane,
grčko seme povoljno deluje na muški reproduktivni sistem, i prema do sada dostupnim podacima njegova upotreba tokom dužeg vremenskog perioda ne bi trebalo da dovede do neželjenih efekata. Grčko seme takođe povoljno deluje i na poboljšanje apetita.
Za povećanje broja i pokretljivosti spermatozoida tradicionalno se preporučuje upotreba čajne mešavine od jednakih delova herbe zdravca, herbe rtanjskog čaja, grčkog semena i ploda peršuna. Za pripremu jedne šolje čaja potrebno je jednu ravnu supenu kašiku čajne mešavine preliti šoljom ključale vode, ostaviti da odstoji 15 minuta, procediti. Piti 2 puta dnevno po šolju čaja pre obroka. Čajna mešavina se može koristiti tokom tri meseca u kontinuitetu, sa po mesec dana pauze između dva ciklusa upotrebe.
Srdačan pozdrav,

Back To Top