Skip to content
PitanjaGrupa pitanja: Imunitetcaj za imunitet
Tatjana Jovanovic pitao\la 2 godine pre

Postovani, bila bih vam zahvalna ukoliko biste mogli da mi preporucite caj ili mesavinu cajeva koji bi mogli da mi pomognu u mom problemu.
Naime, imuni sistem mi je oslabljen, to je uzrokovalo ponovnu pojavu papiloma, a takodje ima naznaka za problem sa insulinskom rezistencijom. Dojilja sam, ali dojenje je samo tokom noci, pa se nadam da postoji caj koji bi obuhvatio sve navedeno, a da ne smeta u velikoj meri dojenju.
Unapred zahvalna.

1 A
Institut Dr Josif Pancic odgovorio 2 godine pre

Poštovana Tatjana,
Do kraja perioda dojenja možete za jačanje imuniteta koristiti Čaj za jačanje imuniteta (https://www.mocbilja.rs/proizvod/caj-za-jacanje-imuniteta/), a kod povišenog nivoa šećera u krvi čajeve od lista borovnice, lista koprive i lista crnog duda (možete ih pomešati u jednakim količinama i od pripremljene mešavine koristiti 1 ravnu supenu kašiku za pripremu 1 šolje čaja – preliti šoljom ključale vode, ostaviti da odstoji 15 minuta, procediti, a u toku dana možete popiti 2 šolje ovog čaja).
Po završetku dojenja možete za jačanje imuniteta koristiti Čajnu mešavinu „Calendulae compositum“ , a kod povišenog nivoa šećera u krvi Čajnu mešavinu kod šećerne bolesti.
Srdačan pozdrav,

Back To Top