skip to Main Content

Bradikardija

Nikola pitao\la 6 meseci pre

Poštovani,

Pre godinu dana imao sam problem sa srcem. Kao posledica ostala mi je sinusna bradikardija i vtroglavice.
U pocetku, u stanju mirovanja i tokom spavanja puls mi je bio ispod 50, dok u zadnjih par meseci došlo do poboljsanja i nije išao ispod 54. U kretanju i obavljanju nekih normalnih dnevnih aktivnosti puls bi mi se stabilizovao i bio izmedju 60 i 70,80.
Vrtoglavice se takodje smanjuju ali i dalje su učestale. Po osećaju su slične onima kada brzo i naglo promenite ležeći u stajeći položaj, ali ne toliko jake. Dešava mi se kada ustanem da osećam vrlo slabu vrtoglavicu narednih nekoliko minuta, kada se sagnem iz bilo kog razloga, kada napravim nagli pokret, posebno glavom.
Pretpostavljam da su ova dva problem međusobno povezana i kako mi se stabilizovao sinusni čvor vrtoglavice bi se smanjile.
Šta preporučujete za bradikardiju i jačanje sinusnog čvora?

Hvala unapred,
Pozdrav,
Nikola Todorović.

1 A
Institut Dr Josif Pancic odgovorio 6 meseci pre

Poštovani,
obzirom na tegobe koje navodite pretpostavljamo da ste pod stalnom lekarskom kontrolom. Od naših proizvoda, isključivo uz saglasnost lekara i redovno praćenje stanja, mogli biste koristiti FORTICOR, standardizovani ekstrakt gloga koji povoljno deluje na snagu srčanih kontrakcija i poboljšava koronarnu cirkulaciju.
Srdačan pozdrav,

Back To Top